Fürdőruhában mutatta meg szülés utáni alakját Tücsi

Forrás: Tücsi / FB -
Tücsi anyaság szülés Aryee Claudia Dedei bikiniszezon gyermek fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a bikiniszezon, a hírességek sorra mutatják meg közösségi oldalaikon, hogy még mindig jó formában vannak. Így tett Tücsi is, aki nemrégiben hozta világra első gyermekét.

Nem bikinit, hanem egyrészes fürdődresszt választott a nyári szezonra Tücsi, aki nemrégiben hozta világra első gyermekét. Bár remek formában van, mégsem teljesen elégedett az alakjával.

„Az idei nyarat azt hiszem, egyrészes fürdőruhában fogom végignyomni, mert a terhességi csíkom, az úgynevezett linea negra nagyon ragaszkodik a testemhez, én már kevésbé... Csajok, kinek mikor tűnt el végleg? Kész szerencse, hogy reneszánszát élik ezek a fürdőrucik... Plusz a magasderekúak... Abból is beújítottam egyet, úgyhogy kezdődhet a bikiniszezon” – írta bejegyzésében az újdonsült édesanya.

A kommentelők között rengeteg anyuka van, akik elmondják, mikor szabadultak meg a Tücsinek kellemetlenséget okozó csíkoktól. Akad olyan, akinek néhány hónap alatt eltűntek, de olyan is, akinek megmaradtak.

Köböl Anita retusálás nélkül, bugyiban mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190606-kobol-anita-retusalas-nelkul-bugyiban-mutatta-meg-alakjat.htmlBugyiban pózol legújabb fotóján Köböl Anita. Azt írja, mindenféle utómunka nélkül tette közzé a fotót, amely edzés előtt készült. Ez Zsír!Origo5 ok, amiért hazai zöldségeket és gyümölcsöket fogyasszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190605-ezert-fogyassz-hazai-magyar-zoldsegeket-es-gyumolcsoket.htmlVégre itt az igazi szezon, amikor már tényleg bűn import gyümölcsöt vagy zöldséget fogyasztani. Ennek ellenére sajnos a nagyobb áruházakban gyakori, hogy nem a hazai termékek kerülnek ki, így érdemes tudatosan, körültekintően választani. Ez Zsír!OrigoÉtelek, amelyeket fogyókúrásnak hiszünk, pedig nem azokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190606-eteleket-melyeket-fogyokurasnak-hiszunk-pedig-nem-azok.htmlSchobert Norbi Szolnokon tartott előadást, ahol elmondta, melyek azok az ételek, amelyeket fogyókúrásnak hiszünk, pedig nem azok. Ez Zsír!OrigoA nyár slágere: mindent a repcérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-a-repce-jotekony-hatasai-es-felhasznalasai.htmlA repcéről elsősorban mindenkinek a május elején virágzó óriási, sárgán vibráló mezők jutnak eszébe. Felhasználásának lehetőségeiről, jótékony hatásairól már kevesebbet tudunk, pedig rendkívüli hatásai miatt a mindennapi étrendbe kívánkozik. Ez Zsír!OrigoNői kerékpárok, ha a sport és az alakformálás is cél.http://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20190605-kerekpar.htmlSokan a mai napig a kerékpárokat, “cask” közlekedési eszközként ismerik. A hagyományos vonalvezetésű női vagy férfi vázas, tipikus városi kerékpárra gondolnak. HirdetésEgy szelet pizza egészségesebb reggeli lehet, mint egy tál gabonapehelyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190603-egy-szelet-pizza-egeszsegesebb-reggeli-lehet-mint-egy-tal-gabonapehely.htmlA reggeli szerepéről korábban már ismertettünk egy érdekes tanulmányt, most pedig azt fogjuk röviden körbejárni, hogy miért is jobb egy tegnapról megmaradt pizzát bedobni a sütőbe, és pár perc alatt elfogyasztani reggelire, mint egy tejes gabonapelyhet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.