Ezért diétázik megállás nélkül Singh Viki

diéta Singh Viki fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő gyerekkorát végigkísérték a nagy összejövetelek, ahol finom falatokban sem volt hiány. Ráadásul rendkívül édesszájú, így nagyon odafigyel, mikor és mit eszik.

Kirobbanó formában van Singh Viki, aki az utóbbi időben jó néhány plusz kilótól szabadult meg, így csinosabb, mint valaha. Bár az énekesnőnek nem lehet oka panaszra, vonásai mindig is sok férfi szívét dobogtatták meg, Viki úgy érzi, oda kell figyelnie magára.

Singh Viki folyton diétázik Forrás: Singh Viki

„Nagyon édesszájú vagyok, így oda kell figyelnem, mikor és mit eszem, állandóan diétázom” – mondta az RTL Klubon látható Édesítőben az énekesnő, akinek édesapja rendszeresen rendezett nagy összejöveteleket, az ételek, ízek szeretetét a családjából hozta magával az énekesnő. „Amikor a szüleim elváltak és hétvégente apukámnál voltam, mindig indiai ételt készített, hiszen ő onnan származik. Egyébként is mindig indiait főz, ráadásul több indiai közösség tagja, így számtalan eseményen, rendezvényen vettünk részt. Egy ideig ő volt az Indiai Közösség elnöke. Ahhoz is volt szerencsém, hogy abban az időben mi szerveztük ezeket az eseményeket, így kivettük a részünket minden előkészületből. Földön ülős, kézzel evős közös kajálásokban volt részem mindig is” – árulta el a műsorvezetőnek, Molnár Andinak az énekesnő, aki egy cukor- és lisztmentes tortát is elkészített a beszélgetés alatt.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.