Baby Gabi fogyásáról mesélt: élete végéig diétáznia kell

Forrás: FEM3 -
diéta fogyás Baby Gabi inzulin-rezisztencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi elárulta, hogyan sikerült leadnia 16 kilót.

Mint arról már beszámoltunk, Baby Gabi az utóbbi hónapokban 16 kilótól szabadult meg. A sztáranyuka most a hot! magazinnak mesélt arról, hogyan is érte el ezt az eredményt. Elárulta, inzulin-rezisztenciája miatt kénytelen diétázni, ennek köszönhető, hogy leolvadtak róla plusz kilók.

Életem végéig oda kell figyelnem az étkezésemre. Naponta ötször eszem, háromóránként. Ha épp kocsiban vagyok, viszem magammal a kaját. Az biztos, hogy soha többé nem ülhetek le a tévé elé mogyorókrémmel, hogy befaljam az egészet! Ezt korábban gyakran megcsináltam. Az életem a tét, és én szeretném látni felnőni a fiaimat. (...) Házhoz rendelem magamnak az ebédet, a két és fél éves fiaimnak meg a férjemnek külön főzök. Persze sokszor esszük ugyanazt, legfeljebb magamnak speciális tésztát főzök. Teljesen jól érzem most magam, nem akarok többet fogyni, kell az erő a fiaim emelgetéséhez! A férjem azt mondja, hogy jóval karcsúbban is gyönyörűnek lát.”

Baby Gabi remekül néz ki Forrás: FEM3
Zsírégetésre fel! Ezt fogyaszd, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190612-zsiregeto-etelek-italok-a-lapos-hasert.htmlAhhoz, hogy megszabadulj pár kilótól, vagy beindítsd a zsírégetést, néhány apró változtatás is elég lehet az étrendedben. Mutatjuk a kedvenc zsírégető nassolnivalónkat, az édességeket is kiváltó smoothie-nkat és az üdítőket helyettesítő, szuperegészséges italunkat. Ez Zsír!OrigoDobd fel apát vasárnap! – Szuper tojásmuffinrecept reggelirehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190610-szuper-tojasmuffin-recept-reggelire.htmlA tojásrántotta finom és igen laktató reggeli, ráadásul az elkészítése sem tart hosszú ideig. Egy idő után azonban kifejezetten unalmassá válhat, amit azonban egy trükkel egyszerűn átléphetsz. Nem kell hozzá más, csak egy muffinsütőforma, és pár perc belefektetett munkával kész a szuper reggeli (nem csak) apának. Ez Zsír!OrigoKunovics Katinka 50 kilót fogyott: Gáspár Győző a közösségi oldalán gratulált nekihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190607-kunovics-katinka-50-kilot-fogyott-gaspar-gyozo-a-kozossegi-oldalan-gratulalt-neki.htmlGáspár Győző rettentően büszke a Romantic énekesnőjére: Kunovics Katinka az utóbbi időben több mint 50 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--Ételek, amelyeket fogyókúrásnak hiszünk, pedig nem azokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190606-eteleket-melyeket-fogyokurasnak-hiszunk-pedig-nem-azok.htmlSchobert Norbi Szolnokon tartott előadást, ahol elmondta, melyek azok az ételek, amelyeket fogyókúrásnak hiszünk, pedig nem azok. Ez Zsír!OrigoA nyár slágere: mindent a repcérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-a-repce-jotekony-hatasai-es-felhasznalasai.htmlA repcéről elsősorban mindenkinek a május elején virágzó óriási, sárgán vibráló mezők jutnak eszébe. Felhasználásának lehetőségeiről, jótékony hatásairól már kevesebbet tudunk, pedig rendkívüli hatásai miatt a mindennapi étrendbe kívánkozik. Ez Zsír!OrigoBritney Spears videón bizonyította, hogy sokkal vékonyabb, mint a lesifotókonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190611-britney-spears-videon-bizonyitotta-hogy-sokkal-vekonyabb-mint-a-lesifotokon.htmlBritney Spears egy videóval cáfolta meg, hogy pocakot növesztett. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.