egészséges életmód személyi edző edzés Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston személyi edzője elárulta, hogyan tartja magát formában az 50 éves színésznő.

Leyon Azubuike egy saját boksztermet üzemeltet, emellett olyan sztárok személyi edzője, mint például Jennifer Aniston. A férfi most a Daily Mailnek elárulta, a színésznő hogyan tartja magát formában 50 évesen.

Azubuike a legfontosabb tényezőnek a megfelelő mennyiségű, 6-7 órás pihentető alvást tartja. Emellett nagyon oda kell figyelni a folyadékbevitelre. Ha valaki tudja, hogy edzése lesz aznap, már kora reggel el kell kezdenie több vizet fogyasztani, mint más napokon.

A legnagyobb hiba, amit a hidratáláskor elkövetünk, hogy csak akkor iszunk, amikor megszomjazunk. Utána pedig hirtelen nagy mennyiséget elfogyasztunk, és edzésre úgy megyünk, hogy teljesen tele vagyunk folyadékkal.”

Ami pedig az egészséges étkezést illeti, fontos, hogy beiktassuk étrendünkbe az avokádót, a kókuszolajat, a lazacot és az olajos halakat. Edzés előtt egy órával érdemes elfogyasztani egy kis mogyoróvajat banánnal és egy pici kenyérrel.

Ez egyfajta üzemanyag a testnek az edzés során.”

Zsírégetésre fel! Ezt fogyaszd, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190612-zsiregeto-etelek-italok-a-lapos-hasert.htmlAhhoz, hogy megszabadulj pár kilótól, vagy beindítsd a zsírégetést, néhány apró változtatás is elég lehet az étrendedben. Mutatjuk a kedvenc zsírégető nassolnivalónkat, az édességeket is kiváltó smoothie-nkat és az üdítőket helyettesítő, szuperegészséges italunkat. Ez Zsír!OrigoDobd fel apát vasárnap! – Szuper tojásmuffinrecept reggelirehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190610-szuper-tojasmuffin-recept-reggelire.htmlA tojásrántotta finom és igen laktató reggeli, ráadásul az elkészítése sem tart hosszú ideig. Egy idő után azonban kifejezetten unalmassá válhat, amit azonban egy trükkel egyszerűn átléphetsz. Nem kell hozzá más, csak egy muffinsütőforma, és pár perc belefektetett munkával kész a szuper reggeli (nem csak) apának. Ez Zsír!OrigoKunovics Katinka 50 kilót fogyott: Gáspár Győző a közösségi oldalán gratulált nekihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190607-kunovics-katinka-50-kilot-fogyott-gaspar-gyozo-a-kozossegi-oldalan-gratulalt-neki.htmlGáspár Győző rettentően büszke a Romantic énekesnőjére: Kunovics Katinka az utóbbi időben több mint 50 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--Fürdőruhában mutatta meg szülés utáni alakját Tücsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190607-furdoruhaban-mutatta-meg-szules-utani-alakjat-tucsi.htmlItt a bikiniszezon, a hírességek sorra mutatják meg közösségi oldalaikon, hogy még mindig jó formában vannak. Így tett Tücsi is, aki nemrégiben hozta világra első gyermekét. Ez Zsír!OrigoKöböl Anita retusálás nélkül, bugyiban mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190606-kobol-anita-retusalas-nelkul-bugyiban-mutatta-meg-alakjat.htmlBugyiban pózol legújabb fotóján Köböl Anita. Azt írja, mindenféle utómunka nélkül tette közzé a fotót, amely edzés előtt készült. Ez Zsír!Origo5 ok, amiért hazai zöldségeket és gyümölcsöket fogyasszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190605-ezert-fogyassz-hazai-magyar-zoldsegeket-es-gyumolcsoket.htmlVégre itt az igazi szezon, amikor már tényleg bűn import gyümölcsöt vagy zöldséget fogyasztani. Ennek ellenére sajnos a nagyobb áruházakban gyakori, hogy nem a hazai termékek kerülnek ki, így érdemes tudatosan, körültekintően választani. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.