Ilyen keményen edz Kovács Patrícia – fotó

fotó Kovács Patrícia kettlebell edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia megmutatta követőinek, mivel is edzi a testét: ettől olyan kisportolt.

A 41 éves Kovács Patrícia jó pár évet letagadhatna a korából, hiszen olyan energikus, mint egy huszonéves. Nem véletlen, hiszen a sport fontos szerepet játszik az életében, nemrég meg is mutatta követőinek, milyen edzésformával tartja karban a testét. Újabban kettlebell-lel izzasztja magát a színésznő.

Ilyen keményen edz Kovács Patrícia Forrás: Instagram/Kovács Patrícia
Fiával együtt sportol Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190619-fiaval-egyutt-sportol-gesztesi-karoly.htmlFelavatta új medencéjét a fiával, Márkóval Gesztesi Károly. A színész rengeteget fogyott az utóbbi időben, most azt is elmondta, hogyan. Azt is elárulta, hogy a fia is csatlakozott hozzá. Ez Zsír!OrigoHázi praktikák narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-hazi-praktikak-narancsbor-ellen.htmlŐsi ellenség, ami főleg a nyári szezonban keseríti meg a nők életét. A mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozási szokások, de a genetika is felelős érte. Nem minden esetben tudjuk teljesen eltüntetni, de sokat javíthatunk rajta házi praktikákkal is. Ez Zsír!OrigoEgy felmérés kiderítette, hogy az aputest vagy a kockahas tetszik jobban a nőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-egy-felmeres-kideritette-hogy-az-aputest-vagy-a-kockahas-tetszik-jobban-a-noknek.htmlTe mire buksz jobban? A kisportolt kockahas vagy az aputest tetszik? Egy felmérés most kiderítette, mi az, ami inkább lázba hozza a nőket. Ez Zsír!--Iszak Eszter 8 kilót hízott az utóbbi időbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-iszak-eszter-8-kilot-hizott-az-utobbi-idoben.htmlA stressz következtében nagyon lefogyott Iszak Eszter a tavalyi évben, ám most valósággal tündökölt a Joy SMA múlt heti partiján. Egy igencsak merész ruhát választott, és elárulta, hogy 8 kilót hízott. Ez Zsír!--Majoros Hajnalka megvillantotta kockás hasáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190617-majoros-hajnalka-megvillantotta-kockas-hasat.htmlMajoros Hajnalka fürdőruhában mutatta meg izmos hasát. Ez Zsír!Origo62 kilót fogyott, hogy megvehesse álmai menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-jane-otoole-62-kilot-fogyott-hogy-megvehesse-almai-menyasszonyi-ruhajat.htmlMary Jane O'Toole rossz étkezési szokásai és mozgásszegény életmódja miatt hízott meg. Sokáig nem volt hajlandó tudomásul venni a tényeket, pedig már az egészsége is egyre romlott. Végül a lánykérés jelentett számára óriási motivációt, és végül el is érte célját: gyönyörű menyasszony lett. Ismerd meg Jane történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.