Túlsúlya miatt már gyerekként bulimiával küzdött, most másokat szeretne motiválni

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Suma Jane Dark/Mediadrumworld.Com / Suma Jane Dark -
étkezési zavar motiváció fogyás hízás túlsúly bulimia fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már gyerekkorában is küzdött a túlsúllyal Suma Jane Dark. Szülei fogyókúrás táborokba küldték nyaranta, mire 11 éves lett, már a bulimiával küzdött. Felnőttkorára tanulta meg elfogadni magát, most másokat szeretne motiválni ugyanerre. 

Úszott, táncolt és edzeni is járt gyerekként Suma Jane Dark, ám társai és az ő megjelenése között jelentős különbség mutatkozott. Már egészen kisiskolásként túlsúlyosnak számított a portlandi lány, szülei rendszeresen küldték fogyókúrás táborokba.

Suma ma már másokat szeretne motiválni Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Suma Jane Dark/Mediadrumworld.Com / Suma Jane Dark

Mire 11 éves lett, már a bulimia nevű étkezési zavarral küzdött. A környezetében lévő felnőttek mindig kihangsúlyozták, mennyivel jobb lenne az élete, ha végre lefogyna. A lány pánikba esett attól, hogy nem tudja kontrollálni a testét, sem az étkezéssel, sem pedig a mozgással.

Elfogadta testét a fiatal nő Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Suma Jane Dark/Mediadrumworld.Com / Suma Jane Dark

A húszas évei elején étrendkiegészítő tablettákat szedett, és alig evett. 2009-ben egy borzalmas házban élt, és még mindig a súlyával küzdött. Rájött, hogy ki kell békülnie magával, különben az élete nem lesz jobb. Segítő csoportokat hozott létre, és rájött, hogy más emberek is küzdenek ezekkel a problémákkal. Ma sikeres blogger.

Szorcsik Viki elárulta, mi tökéletes alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190620-szorcsik-viki-elarulta-mi-tokeletes-alakjanak-titka.htmlSzorcsik Viki alakját sokan irigyelhetik, hiszen bombasztikusan néz ki: elárulta, mit tesz érte. Ez Zsír!--Sarka Kata így edz a szülés után – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190620-sarka-kata-igy-edz-a-szules-utan.htmlSarka Kata a szülés után is keményen edzi a testét: megmutatta követőinek, mit csinál. Ez Zsír!OrigoIlyen keményen edz Kovács Patrícia – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190620-ilyen-kemenyen-edz-kovacs-patricia.htmlKovács Patrícia megmutatta követőinek, mivel is edzi a testét: ettől olyan kisportolt. Ez Zsír!OrigoFiával együtt sportol Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190619-fiaval-egyutt-sportol-gesztesi-karoly.htmlFelavatta új medencéjét a fiával, Márkóval Gesztesi Károly. A színész rengeteget fogyott az utóbbi időben, most azt is elmondta, hogyan. Azt is elárulta, hogy a fia is csatlakozott hozzá. Ez Zsír!OrigoHázi praktikák narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-hazi-praktikak-narancsbor-ellen.htmlŐsi ellenség, ami főleg a nyári szezonban keseríti meg a nők életét. A mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozási szokások, de a genetika is felelős érte. Nem minden esetben tudjuk teljesen eltüntetni, de sokat javíthatunk rajta házi praktikákkal is. Ez Zsír!OrigoEgy felmérés kiderítette, hogy az aputest vagy a kockahas tetszik jobban a nőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-egy-felmeres-kideritette-hogy-az-aputest-vagy-a-kockahas-tetszik-jobban-a-noknek.htmlTe mire buksz jobban? A kisportolt kockahas vagy az aputest tetszik? Egy felmérés most kiderítette, mi az, ami inkább lázba hozza a nőket. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.