40 perc a tökéletes bikinialakért – edzésre fel!

Nyár sport bikinialak edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jó munkához idő kell, a nyári alak sem egy edzés után alakul ki. Ha viszont már nem sok választ el tőle, vagy éppenséggel most vágnál bele az életmódváltásba, hiszen az soha nem késő, akkor ajánljuk ezt a teljes testet átmozgató gyakorlatsort. 

A következő 40 perces gyakorlatsor az egész testet átmozgatja, különös tekintettel azokra az izomcsoportokra, amelyekre a nők a legkényesebbek. Ilyenek a has, a popsi és a comb. De a karizomgyakorlatok sem hiányoznak belőle, így ha éppen az integető izmoddal lennél elégedetlen, nem fogsz csalódni.

Természetesen minden izomcsoport megmozgatása után jöhet a nyújtás, ami nagyon fontos a regenerálódáshoz, az izomépítéshez. Az edzéshez mindössze egy matracra lesz szükséged és egy kisebb súlyzóra 2 és 4 kiló között. Ha kezdő vagy, mindenképpen a kisebbet válaszd, hidd el, így is elég kemény lesz ez a 40 perc. Edzésre fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.