Egykor vegán volt, de ma már nyers húst fogyaszt: Eva LaRoche állítja, egészségesebb, mint valaha

Eva LaRoche nyers hús vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokévnyi vegán táplálkozás után váltott Eva a nyers hús fogyasztására, és azt állítja, egészségesebb, mint valaha.

Évekig vegán étrenden élt az 56 éves Eva LaRoche, de most egy egészen másfajta táplálkozásnak hódol. A Chicagóból származó nő két évvel ezelőtt döntött úgy, mostantól nyers hússal fog táplálkozni, és elmondása szerint azóta egészségesebb, mint valaha.

Egykor vegán volt, de ma már nyers húst fogyaszt a nő (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

„Sokkal egészségesebbnek és erősebbnek érzem magam, és olyan a testem, mint amilyen 25 éves koromban volt" – árulta el a nő, aki

egészségi gondokkal küzdött korábban: kínzó székrekedésére ez a diéta jelentett megoldást.

Elmondta, számára a vegánság nem az állatokról szólt, csupán mindenféle módszert kipróbált, hogy megszűnjön a problémája. Később a paleo étrendbe is belekóstolt, de az csak rontott a helyzeten. A nyers húst fogyasztókkal a közösségi oldalon találkozott, és úgy döntött, kipróbálja. Elmondása szerint hamar megszűntek a problémái. Eva nem csak húst fogyaszt nyersen, hanem belsőségeket is: agyat, májat és vesét, csirkét viszont nem fogyaszt – írj a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.