Barta Sylvia piros bikiniben mutatta meg testét – Fotó

szexi Barta Sylvia bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barta Sylvia ismét megmutatta magát bikiniben: mesésen néz ki.

Barta Sylvia tavaly év végén tért vissza 15 év után a TV2-höz. Az időjós a kihagyott másfél évtized alatt autoimmun betegséggel küzdött. Ma azonban már jól van, és rendszeresen sportol: zumbát és aerobikot oktat.

Most a Mokkában jelentkezett be bikiniben, és bátran kijelenthetjük, csodásan festett.

Barta Sylvia bikiniben Forrás: TV2

Nem titok, ezt az alakot annak köszönhetem, hogy tízéves koromtól versenyszerűen úsztam, és akkor is mozogni akartam, amikor alig tudtam. Ha ez másokat is motivál, én csak örülök neki. Mostanság heti 3-4 edzést tartok, mert a munka mellett háztartást is vezetek. Teljes értékű életet élek!" – mondta el a Blikknek.

Kelemen Anna vízimentőnek állt - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-kelemen-anna-vizimentonek-allt.htmlKelemen Anni elmerült abban, milyen egy vízimentő élete, és még az újraélesztést is kipróbálta. TV + SztárokOrigoGáspár Laci és Niki házassági évfordulót ünnepeltek - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-gaspar-laci-es-niki-hazassagi-evfordulot-unnepeltek.htmlGáspár Laci és Niki különleges dolgot ünnepeltek Olaszországban. TV + SztárokOrigoÖngyilkossággal fenyegetőzött Khloé Kardashian volt barátja, Tristan Thompsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-ongyilkossaggal-fenyegetozott-khloe-kardashian-volt-baratja-tristan-thompson.htmlKhloé Kardashianhoz nem volt hű gyermeke apja. Tristan Thompson a lebukás után öngyilkossággal fenyegetőzött, hogy visszaszerezze párját. TV + Sztárok--Szűcs Judith 9 év jegyesség után férjhez megy fiatalabb szerelméhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-szucs-judith-9-ev-jegyesseg-utan-ferjhez-megy-fiatalabb-szerelmehez.html9 év jegyesség után férjhez megy szerelméhez Szűcs Judith. Ő maga árulta el a részleteket. TV + Sztárok--Schobert Norbikát bántják a rajongók: a kisfiú nem érti, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-schobert-norbikat-bantjak-a-rajongok-a-kisfiu-nem-erti-miert.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka középső gyermeke, Norbika az elmúlt egy évben lefogyott, és tiszta izom lett. A büszke szülők megosztották kisfiuk előtte-utána fotóját a rajongóikkal, hogy büszkélkedjenek és motivációt adjanak. A fotó alatt elszabadult a pokol... TV + SztárokOrigoCristiano Ronaldo peren kívül egyezkedne a nővel, aki nemi erőszakkal vádoljahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-cristiano-ronaldo-peren-kivul-egyezkedne-a-novel-aki-nemi-eroszakkal-vadolja.htmlNemi erőszakkal vádolja Cristiano Ronaldót egy Kathryn Mayorga nevű nő. Úgy tudni, a focista peren kívül akar megegyezni a hölggyel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.