Itt a trikószezon! Tónusos vállak és karizmok nyárra

váll Nyár karizom edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári forma a nők számára elsősorban a has, a comb és a popsi edzéséről szól. Ám sokan megfeledkeznek a karok edzéséről, pedig egy ujjatlan ruhában, de egy egyszerű trikóban is fantasztikusan mutat a tónusos karizom. 

Mindössze tíz perc alatt alaposan átmozgathatod a kar- és vállizmaidat ezzel a gyakorlatsorral. Természetesen szükséged lesz hozzá egy közepes méretű súlyra, nagyjából 2 és 5 kiló között az edzettségtől függően. Ha kezdőként vágsz bele, érdemes tényleg a kisebb súlyt használni, egyrészt a sikerélményért, másrészt hogy ne egy óriási izomlázzal indíts, ami után napokig fel sem tudod emelni a súlyt, és nem tudsz edzeni. A nyújtásokat a végén soha ne hagyd el, mert könnyen beállhat az izom, illetve a regenerációjukban is fontos szerepe van ezeknek a nyújtó mozdulatoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.