Király Linda a fogyásáról vallott: az élete volt a tét

Forrás: Insta / Király Linda -
fogyás Király Linda egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda mögött nehéz időszak van, hiszen nagyon régóta küzdött súlyfeleslegével, amely már az egészségét veszélyeztette. Egy különleges műtéti beavatkozásnak köszönhetően azonban már 25 kilótól szabadult meg.

Király Linda végre megint boldog és felszabadult, de az elmúlt évek valóságos kínszenvedést jelentettek a számára. Az énekesnő pajzsmirigye alulműködik, inzulinrezisztencia is kialakult nála. Az erre kapott gyógyszerek azonban nem javítottak a helyzetén, ráadásul az agyalapi mirigyében tumor van, ami felborította a hormonháztartását.

Király Linda nagyon lefogyott Forrás: Insta / Király Linda

"Alig egy órán át tartott a laparoszkópos operáció, és két éjszaka után már el is hagyhattam a kórházat. Nem akartam elhinni, de már a műtét másnapján eltűnt az ödéma a lábamról" - árulta el Linda, aki az azóta eltelt három hónapban 25 kilótól szabadult meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.