Király Linda egyelőre nem figyel a férfiak visszajelzéseire a fogyása után

operáció műtét fogyás Király Linda egészség férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évig küzdött a súlyával Király Linda. Az énekesnő egy műtétnek köszönhetően rengeteget fogyott az utóbbi időben. Elárulta, hogy még nem figyel a férfiak visszajelzéseire, egyelőre saját magára figyel. 

Több mint három hónapja esett át gyomorszűkítő műtéten Király Linda. Az énekesnő rengeteget fogyott, nagyszerűen néz ki.

"A beavatkozás előtt alvászavarral és fáradtsággal küzdöttem, volt, hogy azt éreztem, mintha nem a saját testemben lennék. Amikor léböjtkúrán vettem részt, ötszáz kalória fogyasztása mellett napi tíz kilométert gyalogoltunk, de míg mások 10-15 kilót adtak le, addig én hármat híztam" – mesélte a Borsnak Király Linda, aki ez után jött rá, hogy gyorsan tennie kell valamit.

Király Linda gyönyörű volt a Magyarország Szépén Forrás: Instagram/Király Linda

A műtét után is szigorú diétát tart, edzőterembe jár, és gyógyszeres kezelés alatt áll. A lap munkatársa azt is megkérdezte tőle, milyen visszajelzéseket kap a férfiaktól a megváltozott alakjára.

"Van, hogy észre sem veszem a visszajelzéseket, most nem ez van fókuszban az életemben" – fogalmazott Király Linda. Azt is leszögezte, hogy még tudatosítania kell magában a kedvező eredményeket, előbb a külsejének harmóniába kell kerülnie a bensőjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.