Tóth Andi kockás hasa felrobbantotta az internetet - Fotó

kockás has box Tóth Andi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúcsformában van Tóth Andi énekesnő. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint új fotója, amelyen megmutatta a kockás hasát.

Tóth Andi remek formában van. Hónapok óta edz és bokszol, aminek meg is van az eredménye: a hasán lassan sajtot lehet reszelni. Az X-Faktor nyertese rengeteg elismerő kommentet kapott a követőitől, nem győzik dicsérni remek alakját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“U okay?” “Yea I just need to go to the gym” #stresskiller #boxergirl #angrygirl #gymday

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Diana személyzeti vezetője szerint Meghan Markle viselkedése nem méltó a királyi családhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-diana-szemelyzeti-vezetoje-szerint-meghan-markle-viselkedese-nem-melto-a-kiralyi-csaladhoz.htmlPatrick Jephson, Diana hercegnő egykori személyzeti vezetője Meghan Markle viselkedése katasztrofális, és ezt a britek már nem sokáig fogják eltűrni.TV + Sztárok--Fiatal kollégáját tanította drogozni Szabó Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-fiatal-kollegajat-tanitotta-drogozni-szabo-gyozo.htmlForog a Toxikoma, a Szabó Győző drogos múltjából készülő film. A színész konzultánsként vesz részt a munkálatokban. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a várandós Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20190713-igy-nez-ki-most-a-varandos-toth-gabi.htmlHagymaszedés közben kamerázták a várandós Tóth Gabit. Egy kicsit a pocakja is látszik. TV + SztárokA kamerába tolta homokos, tangás fenekét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-a-kameraba-tolta-homokos-tangas-feneket-mihalik-eniko.htmlCsodás tengerparti fotót osztott meg a közösségi oldalán Mihalik Enikő. Bikiniben élvezi a napsütést. TV + SztárokOrigoEFOTT 2019: vízibiciklin koncertezett a Lóci játszik zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-efott-2019-vizibiciklin-koncertezett-a-loci-jatszik-zenekar.htmlA Lóci játszik zenekar az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján az esti színpados fellépésük előtt egy különleges módját választotta a zenélésnek: egy vízibiciklin adott koncertet. Az ötletről, a kivitelezésről és az élményről a zenekar énekese, Csorba Lóci mesélt nekünk. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni féltékeny: nem bánná, ha a férje egy picit csúnyább lennehttp://www.life.hu/sztarok/20190713-weisz-fanni-feltekeny-nem-banna-ha-ferje-picit-csunyabb-lenne.htmlWeisz Fanni és férje évek óta egy párt alkotnak, de olykor azért náluk is előfordul a féltékenykedés. Habár egymásban megbíznak, mégsem szeretik, ha a párjukat megkörnyékezi valaki. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.