Cseke Katinka úgy érzi, a fogyással közelebb került az álomszerepeihez

színésznő Jóban Rosszban fogyás Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, több mint 20 kilótól szabadult meg az utóbbi időben Cseke Katinka. A színésznő nemrégiben kilépett a Jóban Rosszban sorozatból is, elmondta, tanítással foglalkozna, és szívesen bújna új karakterek bőrébe is. „Egy történelmi vagy kosztümös nagyjátékfilmben nem cselédet vagy konyhásnőt szeretnék alakítani, ahhoz pedig a megjelenés is szükséges. Úgy érzem, végre közelebb kerültem az álmaimhoz” – nyilatkozta. 

Katinka boldog, hogy leadta súlyfeleslegét, így szívesen mesél arról, hogy mi mindent alakított át az életmódjában.

„Az első komolyabb változás a 80 kiló elérése volt, azóta egy indiai ájurvédikus orvos számomra összeállított étrendjét követem: nem eszem húst, tojást és tejtermékeket, halat és rákot viszont igen. A glutént és az élesztőt pedig teljesen száműztem. Eleinte nehéz volt, aztán találtam pár helyet, ahol nyugodtan ehetek, és megtaláltam, mik azok az ételek, amelyek számomra is fogyaszthatók, így beállt a rend" – mesélte a hot! magazinnak. Hozzátette, részt vett egy léböjtkúrán is, volt, hogy összesen 600–800 kalóriát vitt be.

Cseke Katinka életmódot váltott Forrás: Facebook/Cseke Katinka

„Érzem, hogy így a szervezetem, a testem és a lelkem együtt tisztult, távoztak a felgyülemlett méreganyagok. Most már a mindennapjaim részévé vált az új életmódom. Nem szenvedés és nem fogyókúra ez, hanem egyszerű napi rutin. Az elmúlt közel egy évben normális méretűre szűkült a gyomrom, így nem is igényelnék már annyi ételt, mint előtte – vélekedik a színésznő. – A régi kollégák néha elmennek mellettem az utcán, mert nem ismernek meg; az ő fejükben még a nagydarab énem él” – mesélte el a lapnak a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.