Courteney Cox megmutatta, hogy 55 évesen is csodásan fest bikiniben

Courteney Cox test bikini csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok című sorozatban fantasztikusan nézett ki Courteney Cox. Most megmutatta, hogy az idő múlása semmit sem változtatott ezen. 

Egy ideig úgy tűnt, Courteney Cox is azok közé a színésznők közé tartozik, akik túlzásba estek, ami a plasztikai beavatkozásokat illeti. Szerencsére időben megállt, most pedig fantasztikusan néz ki.

Legutóbb egy olyan videót töltött fel az Instagram-oldalára, amelyen bikinis testét is megmutatta. Az 55 éves színésznő alakját bárki megirigyelhetné.

Az egész családját fogyásra buzdította az életmódváltó lány: 224 kilót adtak le összesenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-sarah-bentley-az-egesz-csaladjat-fogyasra-buzditotta-224-kilot-adott-le.htmlSarah és Dave korábbi életmódja igazi elrettentő példa lehet mindenki számára. Ám amikor már ketten csaknem 300 kilót nyomtak, Sarah rádöbbent, ez így nem mehet tovább: megváltoztatta étkezési szokásait és mozogni is elkezdett. Az eredmény persze nem maradt el. Saját életével együtt azóta a férjéét is megváltoztatta, sőt a szintén elhízott szüleik is csatlakoztak életmódváltásukhoz. Ez Zsír!OrigoMegveszik az edzésbérletet: aztán le se járják az alkalmakat a férfiakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190722-megveszik-az-edzesberletet-aztan-le-se-jarjak-az-alkalmakat-a-ferfiak.htmlA Cambridge-i Egyetem tanulmánya szerint sokan csak megveszik a fitneszbérletet, de aztán veszni hagyják az alkalmakat. A felmérés szerint ez egyébként inkább a férfiakra jellemző: közülük 80 százalék hanyagolja a rendszeres edzést érvényes bérlettel, a nők között ez 70 százalék. Ez Zsír!OrigoKiderült, hogy inkább este érdemes elmenni edzenihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190722-kiderult-hogy-inkabb-este-erdemes-elmenni-edzeni.htmlKiderült, hogy az esti edzéssel jobb eredményt érhetünk el, mint reggel. Ez Zsír!OrigoSzakember segíti Cserpes Laura diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-szakember-segiti-cserpes-laura-dietajat-mar-nem-koplal.htmlKoplalással szeretett volna megszabadulni fölösleges kilóitól Cserpes Laura. Az énekesnő ma azonban már egészen más módszerekhez nyúl, ha diétázni szeretne. Ez Zsír!OrigoAputestet növesztett a Trónok harca szexi színésze, Jason Momoahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-aputestet-novesztett-a-tronok-harca-szexi-szinesze-jason-momoa.htmlAmióta nem forgat, pocakot eresztett az Aquaman és a Trónok harca sztárja, Jason Momoa. Ez Zsír!--Mindössze 30 perc kell egy alapos zsírégetéshez – így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20190626-30-perces-hiit-es-kardio-zsiregeto-edzes.htmlEz a szuper gyakorlatsor mindössze 30 perc alatt izzaszt le, nem beszélve arról, hogy közben mennyi zsírt tudsz elégetni. Edzésre fel! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.