Vegetáriánusból lett vadász ez a 35 éves nő

szexi vadászat vadász vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas állatbarátnak vallja magát Rachel Carrie. A 35 éves nő 5 évig volt vegetáriánus, ám egy vadászat alkalmával megváltozott a véleménye. Ma már saját magának lövi a vacsorának valót. 

Nyúlvadászatra indult édesapjával a 35 éves Rachel Carrie. A már 5 éve vegetáriánus nő imádja az állatokat, ezért és környezetvédelmi okokból sem fogyasztott húst. Ám a vadászaton minden megváltozott.

Azóta minden húst, amit megeszik, magának lő le. A Blikk cikke szerint az ominózus nyúlhajtás óta már 80 fácánt, 40 kacsát és 125 galambot lőtt a helyi földtulajdonosok engedélyével.

Bolti húst soha nem eszik, azt mondja, a vadakat is csak azért, mert látta, hogy előtte jól éltek. Munkája során is a környezetvédelemmel foglalkozik, vallja, hogy amióta vadhúst eszik, soha nem dob ki ételt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.