Schobert Norbika elárulta, hogyan szokott edzeni

fogyás ifj. Schobert Norbert Schobert Norbika edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmozgatta a Mokka műsorvezetőit ifjabb Schobert Norbi. Megmutatta, milyen a helyes fekvőtámasz és azt is elárulta, ő hogyan szokott edzeni.

„Minden körbe bele szoktam rakni a fekvőtámaszt. (...) 12 fekvőtámasz, és utána gépekkel szoktam dolgozni” – meséli az ifjabb Norbi, ak egy edzésprogramjában körülbelül 100 fekvőtámaszt nyom le. Elmondása szerint egyszerre körülbelül 80 darabot tudna megcsinálni.

Norbika elképesztő átalakuláson ment keresztül az utóbbi egy évben. A kemény edzésnek köszönhetően lefogyott, tiszta izom lett.

Nyolc éve halt meg Amy Winehouse: különös fotóval emlékezett az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190724-nyolc-eve-halt-meg-amy-winehouse-kulonos-fotoval-emlekezett-az-edesanyja.htmlFiatal kora ellenére a legnagyobb énekesek közé tartozott Amy Winehouse, aki 27 éves korában hunyt el 2011 július 28-án. Édesanyja a közösségi oldalán megható fotóval emlékezett gyermekére.TV + SztárokOrigoÁllítják, Vilmos herceg miatt nem ment újra férjhez Diana hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-allitjak-vilmos-herceg-miatt-nem-ment-ferjhez-diana-hercegne.htmlKiderült, hogy Vilmos herceg nem szerette volna, ha édesanyja, Diana hercegné újraházasodik és gyermeket vállal. TV + SztárokOrigoA szóbeli bántalmazás ugyanakkora sebet ejt, mint a testi http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20190724-sprit-bantalmazas-ellen.htmlA Sprite kampánya kerekasztal-beszélgetés keretében adott tanácsokat a fiataloknak Ha úgy érzed, nem vagy elég jó, csinos, okos, vagy kívülállónak érzed magad – nem vagy egyedül. Magyarországon minden negyedik-ötödik magyar fiatal elégedetlen magával, részben mert a média, az online közösségek tökéletesnek látszó tinédzsereket és hírességeket mutatnak. Mindez egyfelől kihat az önképünkre, másfelől sokan ettől inspirálva kezdenek gúnyolni, megalázni másokat. A Sprite "Oltsd a szomjad! Ne engem." kampánya erre hívja fel a figyelmet, legutóbb egy kerekasztal-beszélgetés során pszichológus és véleményvezérek bevonásával tárgyalta a problémát és a lehetséges megoldásokat.Hirdetés--Ismeretlen férfival fotózták le Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/sztarok/20190724-ismeretlen-ferfivel-fotoztak-le-angelina-joliet.htmlAngelina Jolie-t két gyermekével és egy ismeretlen férfival kapták lencsevégre a lesifotósok. TV + Sztárok--A jelek szerint teljesen megváltozott Katalin és Meghan hercegné kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190724-a-jelek-szerint-teljesen-megvaltozott-katalin-es-meghan-hercegne-kapcsolata.htmlHónapok óta arról szólnak a hírek, hogy igen feszült a viszony Katalin és Meghan hercegné között. Egy királyi családra szakosodott író, Carolyn Durand szerint azonban már megváltozott a helyzet. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa nevelt fia elmondta véleményét az újonnan jött szerelemrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-demcsak-zsuzsa-nevelt-fia-elmondta-velemenyet-az-ujonnan-jott-szerelemrol.htmlHamarosan Budapesten találkozik újra indiai szerelmével, Krishannal Demcsák Zsuzsa. A férfiről és a mesébe illő kapcsolatról most Demcsák nevelt fia, Horváth Leon is elmondta a véleményét. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.