Szexuális életük megmentése érdekében fogyott felére a házaspár

megmentés fogyás szexuális élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házaspár azért fogyott rengeteget, hogy megmentsék a szexuális életüket. Sikerült.

2012-ben egy társkereső oldalon ismerkedett meg egymással Aaron és Rebecca, akik akkoriban 96 és 146 kilót nyomtak. Első gyermekük megszületése után még többet híztak, majd a második gyerek után érezték, hogy a testsúlyuk gátolja őket, nemcsak a mindennapokban, de az ágyban is.

A szexuális életük megmentése érdekében úgy döntöttek, életmódot váltanak.

Ez az elhatározásuk olyan jól sikerült, hogy mára mindketten régi önmaguk felére fogytak. Több mint 80 kilót adtak le közös erővel - írta meg a Newsypeople.com.

Négy gyógynövény, amely elősegíti a fogyást

Négy olyan gyógynövényt mutatunk be, amelyeket érdemes beiktatnod a mindennapjaidba, ugyanis segíthetik a fogyást.

Ábel Anita megmutatta, hogyan néz ki futás után - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190818-abel-anita-megmutatta-hogyan-nez-ki-futas-utan.htmlÁbel Anita megmutatta, hogyan néz ki futás után: alaposan elfáradt. Ez Zsír!--10 perces relaxáló nyújtás a feszes izmok és feszült idegek lecsillapításárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190814-10-perces-relaxalo-nyujtas.htmlHa szívesen indítanád a napot egy kellemes átmozgatással, vagy szükséged lenne rá, hogy esténként lecsillapítsd a feszült idegeket, esetleg a beállt izmaidon szeretnél segíteni, akkor ez a 10 perces nyújtás neked szól. Ez Zsír!OrigoKunovics Katinka, a Romantic énekesnője elképesztően fest legutóbbi fotójánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190817-kunovics-katinkaa-romantic-enekesnoje-elkepesztoen-fest-legutobbi-fotojan.htmlKunovics Katinka rendkívül sokat fogyott az elmúlt hónapokban. Legutóbbi fotóját nézve alig hisszük el, hogy valaha túlsúllyal küzdött az énekesnő. Ez Zsír!OrigoBomba alakot villantott Szögeczki Ági, a Való Világ egykori sztárja - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20190815-bomba-alakot-villantott-szogeczki-agi-a-valo-vilag-egykori-sztarja.htmlSzögeczki Ági, vagy ahogy korábban megismertük, VV Ágica pálmafák és sziklás tengerpartok ölelésében vakációzik kisfiával és édesanyjával. Ez Zsír!OrigoHiába fogyózol, nem mutat kevesebbet a mérleg? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20190808-ezert-nem-mutat-kevesebbet-a-merleg-fogyokuras-hibak.htmlÚgy érzed, mindent megteszel a hőn áhított fogyásért, mégsem sikerül elérned a kitűzött célt? Ha hetek óta nem mutat kevesebbet a mérleg, valószínűleg valamit rosszul csinálsz. Olvasd el a 10 tipikus hibát, amit a fogyókúrázók elkövetnek. Ez Zsír!--Egészségügyi problémái miatt lemondásokkal jár Sándor Péter életehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190811-egeszsegugyi-problemai-miatt-lemondasokkal-jar-sandor-peter-elete.htmlAz Operettszínház, valamint a 200 első randi című sorozat színésze nagy rajongója a magyar konyhának. Kedvenc étele a csülkös pacal, azonban az utóbbi időben erről is le kellett mondani egészsége megóvása érdekében.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.