Radics Gigi lélekben sokáig kövér kislány maradt a fogyása után

Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi nagyon sokat edz azért, hogy megtartsa alakját, hiszen gyermekként komoly túlsúllyal küzdött. A kilók hiába tűntek el azonban, sokáig a fogyás után is kövér kislánynak érezte magát. 

Radics Gigi az edzés megszállottja, egyetlen alkalmat sem hagy ki. Érthető, hiszen gyermekként komoly súlyfelesleggel küzdött, de sikerült győzedelmeskednie. Hiába fogyott le azonban, sokáig még kövér kislánynak érezte magát.

Radics Gigiben sokáig élt a kövér kislány Forrás: Radics Gigi - Instagram

"Én hetven kiló voltam nyolcévesen, az azért sok egy kislánynak. A lelkemben, amikor lefogytam, egy kövér kis csaj maradtam. A lelkiállapotomtól függ, hogy hogyan érzem magam, amikor belenézek a tükörbe, de amióta tudatosan kezdtem el élni, már nincs ez" - idézi a Blikk a Mokkában történt beszélgetést.

Fresh Andi romantikus fotót posztolt szüleirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fresh-andi-romantikus-fotot-posztolt-szuleirol.htmlFresh Andi büszke gyermekként mutatta meg szüleit, akik már 43 éve szeretik egymást.TV + Sztárok--Voksán Virág bejelentette, új taggal bővül a családjuk - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-voksan-virag-bejelentette-uj-taggal-bovul-a-csaladjuk.htmlVoksán Virág Instagram-oldalán közölt egyörömhírt: hamarosan új taggal bővül a családjuk. TV + Sztárok--Ambrus Attila kislányát nem engedték át a határonhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-ambrus-attila-kislanyat-nem-engedtek-at-a-hataron.htmlA közösségi oldalán számolt be Ambrus Attila arról, milyen kellemetlen élményben volt része a határon: kislányát nem engedték át.TV + Sztárok--Így néz ki ma a Gyilkos sorok színésznője, a 93 éves Angela Lansburyhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-igy-nez-ki-ma-a-gyilkos-sorok-szinesznoje-a-93-eves-angela-lansbury.htmlAngela Lansbury, vagy ahogy mindenki ismeri, Jessica Fletcher már 93 éves: így néz ki most a színésznő.TV + SztárokOrigoPásztor Anna megmutatta, hogyan nézett ki 26 éve – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-pasztor-anna-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-eve.htmlPásztor Anna igazán különleges fotóval kedveskedett a követőinek: fiatalkori felvételt mutatott magáról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka elárulta, mitől retteg – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-majka-elarulta-mitol-retteg-video.htmlMajka őszintén bevallotta a Bezár a bazár! című műsorban, hogy mitől retteg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.