Eva Longoria visszanyerte szülés előtti tökéletes alakját – Fotó

szülés előtt diéta Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longorián mára nyoma sincs a szülés alatt felszedett pluszkilóknak. Tökéletes testét edzés közben mutatta meg.

Munka és gyereknevelés mellett is megszállottan edz a Született feleségek Gabyja, Eva Longoria. A törékeny testű latin szépség szülés után némi súlyfelesleggel küzdött, aminek mára már nyoma sincs. Ismét tökéletes a színésznő. Egy edzőtermi videóval bizonyította.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Working out today... so that I can have wine tomorrow #balance

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

Eva Longoria kisfia egy igazi mosolybomba - Fotó

Eva Longoria nagyon édes fotót mutatott a kisfiáról: ilyen mosolygósan ébred a kicsi.

Hatalmas tarantula pókokat talált otthonában Kim Kardashian - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-hatalmas-tarantula-pokot-talalt-otthonaban-kim-kardashian-foto.htmlEgy rémálom elevenedett meg Kim Kardashian otthonában. Három darab tarantula pókot talált... TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Horváth Gréta hónaljszagát elemezgette - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-azsia-expressz-2horvath-greta-honaljszagat-elemezgette-video.htmlHorváth Gréta kétség kívül a legbevállalósabb celeb az Ázsia Expressz második szériájának versenyzői között. Az előző adások egyikében vécézési szokásait elemezgette, most pedig hónaljszagát... TV + Sztárok--Szülei és bátyja kísérik el Sarolta hercegnőt első iskolai napjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-szulei-es-batyja-kiserik-el-sarolta-hercegnot-elso-iskola-napjara.htmlA jövő héten elkezdi az iskolát Vilmos herceg és Katalin hercegné kislánya, Sarolta hercegnő. TV + SztárokOrigoA diploma megszerzése után máris dolgozik Amerikában Hienhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-a-diploma-megszerzese-utan-maris-dolgozik-amerikaban-hien.htmlA diploma megszerzése után máris munkát kapott New Yorkban a magyar énekesnő, Hien. TV + SztárokOrigoÁbel Anita kiakadt az őt bírálókon: közösségi oldalán vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-abel-anita-kiakadt-az-ot-biralokon-kozossegi-oldalan-vagott-vissza.htmlÁbel Anita megunta, hogy új párjával kapcsolatban a korkülönbség a téma. Közösségi oldalán hosszú posztban fejtette ki a véleményét.TV + SztárokOrigoNagy a boldogság: megnősült a TV2 egykori sztárja, Fekete Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-nagy-a-boldogsag-megnosult-a-tv2-egykori-sztarja-fekete-david.htmlA Megasztár 4 második helyezettje, Fekete Dávid elvette párját, Reginát. A fiatal pár úszik a boldogságban, és nem csak az esküvő miatt: hamarosan ikreik születnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.