Brit tudósok: a vegán életmód alacsonyabb IQ-t eredményez

Forrás: Instagram/Yovana Mendoza Ayres -
IQ brit tudósok vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétséges eredményre jutottak brit tudósok: azt állítják, a táplálkozásunk befolyásolja az IQ-nkat, mégpedig az állati eredetű termékeket fogyasztók javára. Nem hajmeresztőbbet mondanak, mint hogy a vegán életmód kisebb intelligenciát eredményez. 

Egy londoni egészségügyi szaktanácsadó, dr. Emma Derbyshire szerint a vegánok tápanyaghiányos állapotban élnek, ami káros az agyműködésre nézve, így valószínűleg alacsonyabb IQ-val rendelkeznek - írja a Nuus.

Forrás: Instagram/Yovana Mendoza Ayres

Egészséges táplálkozás és heti öt edzés lehet a lapos has titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190829-egeszseges-taplalkozas-es-heti-ot-edzes-lehet-a-lapos-has-titka-heather-milton-testmozgas.htmlMindannyian milliószor hallottuk már, hogy a lapos has elsősorban a konyhában készül. Ezzel Heather Milton testmozgás-specialista is egyetért, ám hozzátette, a megfelelő eredményhez edzeni is kell. Sokat. Ez Zsír!OrigoÍgy fest futás után Tatár Csilla Margot Robbie-kénthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190811-igy-fest-futas-utan-tatar-csilla-musorvezeto-margot-robbiekent.htmlMargot Robbie hasonmásává szűrőzte magát Tatár Csilla. A műsorvezető viccesen kommentálta a végeredményt. Ez Zsír!Origo5 érv, amiért jobb, ha nem eszel (rendszeresen) cukrosathttp://www.life.hu/ez-zsir/20190829-5-erv-amiert-jobb-ha-nem-eszel-cukrosat.htmlSzinte senkinek nem könnyű lemondania a cukros ételekről, még akkor sem, ha tudjuk, millió előnye van, ha az egészségesebb ételekre fókuszálunk. Amy Gorin dietetikus most az amerikai Women's Health magazinnak arról beszélt, hogy elég, ha a hozzáadott cukrot tartalmazó ételek bevitelét csökkented a napi kalóriamennyiséged maximum 10%-ára. Ez Zsír!OrigoSzigorú önmegtartóztatásban él a Jóban Rosszban egykori színésznője, Siménfalvy Ágotahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190728-szigoru-onmegtartoztatasban-el-a-joban-rosszban-egykori-szinesznoje-simenfalvy-agota.htmlAz operett- és musicaldarabokban is főszerepeket játszó színésznő, Siménfalvy Ágota rajong a gasztronómiáért, nemcsak a főzést, de az ízeket is élvezi. Mégis úgy döntött, megálljt parancsol magának az étkezésben. Ez Zsír!OrigoCseke Katinka úgy érzi, a fogyással közelebb került az álomszerepeihezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190718-cseke-katinka-ugy-erzi-a-fogyassal-kozelebb-kerult-az-alomszerepeihez.htmlAhogy megírtuk, több mint 20 kilótól szabadult meg az utóbbi időben Cseke Katinka. A színésznő nemrégiben kilépett a Jóban Rosszban sorozatból is, elmondta, tanítással foglalkozna, és szívesen bújna új karakterek bőrébe is. „Egy történelmi vagy kosztümös nagyjátékfilmben nem cselédet vagy konyhásnőt szeretnék alakítani, ahhoz pedig a megjelenés is szükséges. Úgy érzem, végre közelebb kerültem az álmaimhoz” – nyilatkozta. Ez Zsír!OrigoCsobot Adél nem elégedett az alakjával, pedig sokan szívesen cserélnének velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190706-csobot-adel-nem-elegedett-az-alakjaval-pedig-sokan-szivesen-cserelnenek-vele.htmlFürdőruhás képet posztolt Csobot Adél. A fiatal kétgyermekes énekesnő fantasztikusan néz ki, ő mégsem elégedett a testével. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.