Rájuk sem ismerni! Együtt fogyott le és fiatalodott meg a házaspár

Forrás: Facebook/Tricia Hensley, Jenny Craig -
élet fogyás feleség kiló házaspár férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A legjobb dolog a fogyásban, hogy együtt csináltuk végig" - vallja Tricia, aki férfjével Nick-kel indult el az életmódváltás útján. Az amerikai házaspár előtte-utána fotójától leesett az állunk: nemcsak, hogy lefogytak, de sok-sok évet fiatalodtak. 

Mielőtt Tricia és Nick Hensley elindultak volna a fogyás útján, hetente általában négyszer, hétvégén pedig minden étkezésre gyorsétterembe jártak el. Kedvencük a mexikói konyha volt, ami hiába tartalmaz sok zöldséget is, ekkora kalóriabevitelnél nem sok pozitívum származott az egyébként egészséges alapanyagokból.

Idővel ellustultak, és már nem is jártak ki az ételért. Tricia 126, Nick pedig 121 kiló volt, amikor ráálltak a pizzarendelésre. Két óriáspizza, csirkeszárnyak és desszert: ez lett a rendszeres vacsorájuk. "Ezek mellé persze rengeteg üdítőt is fogyasztottunk. Állandóan csak azt ittunk" - vallja Tricia.

A pár életében 2017-ben jött el a változás, akkor csatlakoztak Jenny Craig fogyós programjához Forrás: Facebook/Tricia Hensley

2017-ben jött a változás, de igencsak váratlan módon, ugyanis megnyertek egy sorsolást, amivel csatlakozhattak Jenny Craig fogyós programjához. A hét minden napjára az általa összeállított ételeket fogyasztották, a reggelit, az ebédet, a vacsorát és a nassolnivalókat is Jenny Craig szállította a számukra. "Ezzel az új étrenddel egészen könnyen vettük az első akadályokat. Soha nem akartam csalni, hiszen mindig jóllaktam. Az ételek finomak, mégis egészségesek, kalóriaszegények voltak. Amikor pedig először észrevettem magamon a változást, az fantasztikus volt, és tovább motivált" - meséli Tricia.

A házaspár, ahogy megismerte az új étrendjét, az új alapanyagokat, egyre többet kísérleteztek maguk is a konyhában. A családi karácsonyozásra az általuk készített, Jenny Craig által jóváhagyott külön menüt vitték, hogy elkerüljék a kísértést. Mindeközben a rendszeres mozgást is beiktatták a mindennapokba, persze csak fokozatosan, kisebb-nagyobb sétákkal kezdve.

Egy év alatt Tricia 68 kilót, Nick pedig 40 kilót fogyott Forrás: Facebook/Tricia Hensley, Jenny Craig

Egy év alatt Tricia 68 kilót, Nick pedig 40 kilót fogyott, és ma már a kedvenc hobbijuk a futás és a túrázás. Valójában annyit változtak, hogy ők maguk sem ismernek magukra a régi fotóikat nézegetve. "Utólag visszagondolva sokkoló, hogy ennyire elengedtük magunkat, és így meghíztunk. Nemcsak külsőleg, lélekben is rengeteget fiatalodtunk, most újra azt érezzük, hogy előttünk az egész élet" - mondja a házaspár, akik a legbüszkébben azt a tényt emlegetik, hogy mindezt együtt csinálták végig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.