Terhessége alatt 20 kilót hízott Kiss Ramóna

terhesség hízás Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikknek adott interjújában Kiss Ramóna őszintán beszélt házasságról, gyereknevelésről, terhességről, és arról is, hogy sosem elégedett magával.

Biztosak vagyunk benne, hogy Kiss Ramónát sok nő irigyli Magyarországon, szeretnének úgy kinézni, mint ő. Rami azonban nem légedett a külsejével. Elárulta, hogy a terhessége alatt 20 kilót hízott, amiből ugyan 15-öt már leadott, de attól a maradék 5-től is szeretne megszabadulni.

Kiss Ramóna 20 kilót hízott a terhessége alatt Forrás: Insta / Kiss Ramóna


"Összesen húsz kilót híztam a terhesség alatt, amiből már tizenöt lement, még ötöt szeretnék leadni, de ebből nem csinálok problémát. Az igazság az, hogy egyelőre lusta vagyok, és nem megyek el tornázni, sportolni, holott tudom, az a vitalitás szempontjából is hasznos lenne. Edzés helyett inkább nagyokat sétálgatunk"
- mondta a lapnak Rami, aki annak is örülne, ha a lábai 5 centivel hosszabbak lennének.

A teljes interjút itt olvashatjátok.

Elítélték Felicity Huffman amerikai színésznőt az egyetemi kenőpénzes botrányban játszott szerepéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-eliteltek-felicity-huffman-amerikai-szinesznot-az-egyetemi-kenopenzes-botranyban-jatszott-szerepeert.htmlTizennégy napos börtönbüntetésre ítélték Felicity Huffman amerikai színésznőt az egyetemi kenőpénzes botrányban játszott szerepéért csütörtökön egy bostoni bíróságon. TV + Sztárok--Váratlan fordulat az Ázsia Expresszben: a Liu testvérek feladták a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20190914-varatlan-fordulat-az-azsia-expresszben-a-liu-testverek-feladtak-a-versenyt.htmlIlyen még nem történt az Ázsia Expresszben, hogy valaki feladta volna a versenyt. A Liu testvérek történelmet írtak.TV + SztárokOrigoTeljesen azt hittük, hogy Hosszú Katinkát látjuk Shane Tusup fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-teljesen-azt-hittuk-hogy-hosszu-katinkat-latjuk-shane-tusup-fotojan.htmlMár írtunk egyszer arról, hogy Shane Tusup új tanítvána, Ilaria Cusinato nagyon hasonlít Hosszú Katinkára, de ezen a fotón úgy néz ki az olasz úszónő, mintha az Iron Lady ikertestvére lenne.TV + SztárokHarry herceg megsértette az etikettet: becsukta maga mögött az autó ajtajáthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-harry-herceg-megsertette-az-etikettet-becsukta-maga-mogott-az-auto-ajtajat.htmlHarry herceg megsértette az etikettet. Figyelmeztették rá, ne csukja be az autó ajtatját, ő azonban mégis megtette. TV + Sztárok--Schmuck Andor így ismerte meg fiatal kedvesét, Eszterthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-schmuck-andor-igy-ismerte-meg-fiatal-kedveset-esztert.htmlSchmuck Andor elárulta, hogyan ismerte meg a nála 26 évvel fiatalabb menyasszonyát, Esztert. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo6 hónapos terhesen vesztette el kisbabáját Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20190913-6-honapos-terhesen-vesztette-le-kisbabajat-demi-moore.htmlDemi Moore elárulta, babát várt egykori férjétől, Ashton Kutchertől, ám a kicsit elvesztette. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.