Megmutatta testét a csupa izom Gáspár Laci

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
izom Gáspár Laci gyúrás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci megmutatta közösségi oldalán izmos testét.

Gáspár Laci néhány évvel ezelőtt döntött úgy, hogy leszámol a korábban rajta lévő pluszkilókkal és elkezdett rendszeresen edzőterembe járni. A sok edzésnek és kitartásának meg is lett az eredménye, alaposan kigyúrta magát.

Az énekes azóta sem hagyta el magát, és a sport továbbra is a napi rutin részét képezi az életében.

Ezúttal is az edzőteremből posztolt, a képen pedig jól látszik, hogy teste csupa izom.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jó reggelt... #hardwork #gymtime #morninggym

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

Csontsoványra fogyott Renée Zellwegerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190917-csontsovanyra-fogyott-renee-zellweger.htmlMindenkit sokkolt a Judy című film premierjén Renée Zellweger: a színésznő nagyon lefogyott.Ez Zsír!--Leküzdötte ételfüggőségét a 143 kilós lány - Így fogyott le!http://www.life.hu/ez-zsir/20190913-lekuzdotte-etelfuggoseget-a-143-kilos-lany.htmlA 34 éves Erica Leigh nagyon hosszú utat járt be az életmódváltás és az egészség felé, és még mindig nem érte el a célt, hiszen ahogy ő mondja, valójában nincs is végcél, egy fenntartható, egészséges életmódért mindig dolgozni kell. Ismerd meg az egykor 143 kilós lány történetét! Ez Zsír!OrigoTerhességi striák - Így előzheted meg!http://www.life.hu/ez-zsir/20190911-terhessegi-striak-igy-elozheted-meg.htmlA várandósság egy nő életének legszebb időszaka, talán még akkor is, ha rosszullétek tarkítják, és az utolsó hónapban már a cipőfűző bekötéséhez is segítség kell. Egyébként rendkívül változó lehet, hogy milyen nehézségek, kényelmetlenségek merülnek fel a babavárás során, de vannak általános dolgok is, mint például a striák kialakulása. Ez Zsír!OrigoMegmutatta kerek popsiját Voksán Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20190915-megmutatta-keresk-popsijat-voksan-virag-dj.htmlVoksán Virág ismét megmutatta formás fenekét. A DJ., mint ahogy a posztjából kiderül egy popsiszépségversenyre toborzott jelentkezőket. Ez Zsír!OrigoNagy elhatározásra jutott Nyári Darinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190915-nagy-elhatarozasra-jutott-nyari-darinka-a-joban-rosszban-szereploje.htmlA Jóban Rosszban szereplője Nyári Darinka döntött. Elhatározta, hogy rendszeresen edzeni fog. Ez Zsír!OrigoÍgy kellene enni, ha egészségesek szeretnénk maradnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190914-igy-kellene-enni-ha-egeszsegesek-szeretnenk-maradni-allati-feherje.htmlA napi táplálkozásnak körülbelül az egynegyedét kell kitenniük az állati fehérjéknek - mondta Antal Emese dietetikus szombat reggel az M1 aktuális csatornán. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.