Hét csavarral a lábában fut Marsi Anikó

Forrás: TV2 -
csavar futás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó egy szerencsétlen esés következtében törte el a comcsontját, de csavarokkal a lábában is fut.

Nehéz időszakon ment keresztül Marsi Anikó, ugyanis egy szerencsétlen esés következtében eltört a comcsontja. A műsorvezetőt műteni is kellett, és természetesen gipszet is kapott, ami hosszú időre megnehezítette az életét, ráadásul így kedvenc sportjának, a futásnak sem hódolhatott. Amikor azonban már lehetett, egyből visszatért a pályára, 7 csavarral a lábában.

Marsi Anikó csavarokkal a lábában is fut Forrás: TV2

"Amikor már túl volt a műtéten, megígértem neki, hogy három hónap múlva újra futni fog, ez a kedvenc sportja. És nyolc csavarral a lábában ugyan, de együtt futottunk a műtétje három hónapos évfordulóján" - árulta el Palik László, felesége azonban kijavította, mivel nem 8, hanem "csak" 7 csavar van a lábában. "A hír igaz, futok bizony és Laci most már joggal szólíthat drágaságomnak is, mert drága fémek vannak a lábamban. Amikor felébredtem márciusban a műtét után, és először beszéltem a sebész orvosommal, Dr Nagy Gáborral, azt mondta, ne aggódjak, 3 hónap múlva futni fogok! Nem hittem neki, de aztán hamar kiderült: tényleg fantasztikus munkát végzett. Mondjuk kicsit előbb kezdtem futni, mint ahogyan ő engedte volna, s az nem is volt jó. Akkor még bicegtem és fájt is a lában nagyon futás közben, de pár hét alatt visszaállt a régi rend: ma már hetente ötször ötven percet futok" - mondta a Borsnak Marsi Anikó..

Jolly és Suzy nem járnak többet közös fellépésekre: sok pénzt bukik az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-jolly-es-suzy-nem-jarnak-tobbet-kozos-fellepesekre-az-enekesno-sok-penzt-bukik.htmlElképesztő összegért járt fellépni Jolly és Suzy. A válásban lévő mulatós pár azonban nem vállal több közös haknit, Jolly-nak pedig meg is van az új duettpartnere. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra kezét megszorongatta Michael Bublé - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-ordog-nora-kezet-megszorongatta-michael-buble.htmlÖrdög Nóra és férje ezúttal Milánóba repültek, ott történt, hogy egy idegen férfi tapogatta meg a műsorvezetőt, aminek még férje is örült. TV + SztárokOrigoKirály Linda feszülős felsőben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kiraly-linda-feszulos-felsoben-mutatta-meg-alakjat.htmlMiután Király Linda nagyon sokáig küzdött súlyfelesleggel érthető, hogy szereti megmutatni alakját feszülősebb ruhákban. Íme, egy igen szexi szerelés.TV + SztárokOrigoEgyszerre két nőt vitt ágyba Varga Viktor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-egyszerre-ket-not-vitt-agyba-varga-viktor.htmlVarga Viktor érdekes fotót posztolt Instagram-oldalára: egyszerre két nővel fekszik egy ágyban, ráadásul nem is akárkikkel.TV + SztárokThinkstockKökény Attilának egyelőre nem születik unokája: elment a babahttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kokeny-attilanak-egyelore-nem-szuletik-unokaja-elment-a-baba.htmlKökény Attila hónapokkal ezelőtt boldogan újságolta, hogy hamarosan nagypapa lesz, de sajnos erre még várnie kell. TV + SztárokOrigoJessica Biel elképesztően szexi videót mutatott magáról: bikiniben láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jessica-biel-elkepesztoen-szexi-videot-mutatott-magarol-bikiniben-lathato.htmlJessica Biel szexi videót mutatott magáról: fürdőruhában mutat be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.