Emiatt olyan gyönyörű a 37 éves énekesnő - Zséda elárulta szépségtitkát

Zséda harmónia szépség tudatos étkezés egészséges életmód énekesnő mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép énekesnő abban hisz, hogy ha valaki "belülről" rendben van, akkor az kívülről is látszani fog. Zséda szeret belenézni a tükörbe, amin nem csodálkozunk, mert mi is szeretjük nézni őt. Egy igazi stílusos nő, aki harmóniában van önmagával, a családjával, tudatosan étkezik, mozog, szeret élni, és ragyog - kell ennél több?
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=bNKpxFCn9wNmeJ7n

Figyelem!

Ez zsír! a tévében is!

Ez zsír! magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez zsír! miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!

Sikertörténet: "Szülés után újra nőies és újra egészséges akartam lenni" - 10 kilót fogyott Krisztinahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120628-sikertortenet-mar-nem-csak-magamert-vagyok-felelos-10.html"Hogy lehet az, hogy az én erős, tévésztár férjem a szemeim előtt sorvadt el?"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120627-andy-whitfield-ozvegye-elmeselte-hogyan-elte-at-rakos-beteg-ferje.html"A világ legkövérebb menyasszonya akarok lenni!" - 720 kg a célja a boldog aránakhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120607-a-vilag-legkoverebb-menyasszonya-akarok-lenni-720-kg-a.htmlKilenc nőnek vágták le az orrát 2011-ben - Ma is reménytelenül kiszolgáltatottak a pakisztáni nőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120626-ma-is-remenytelenul-kiszolgaltatottak-a-pakisztani-nok.htmlMr. College: szavazzatok a legsármosabb fiúra!http://www.life.hu/legytrendi/20120627-mr-college-szavazzatok-a-legsarmosabb-fiura.htmlFőiskolák Szépe: szavazz a legszebb lányra!http://www.life.hu/legytrendi/20120626-foiskolak-szepe-mr-college-szavazz-a-legszebb-lanyra-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.