Íncsiklandozó olasz finomság, húsmentesen!

nyers olasz Gréta konyhája tofu tészta vegán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valami egészséges, de nagyon ízletes olasz finomságra vágysz, a következő receptet mindenképp ki kell próbálnod.

Az egyik legfinomabb olasz étel a cannelloni, vagyis a töltött-rakott óriás csőtészta. Stőhr Gréta hús és ricotta helyett ezúttal füstölt tofut és cukkinit használt, de így is mennyei lett a vacsora. Ráadásul nem is olyan bonyolult, mint ahogy az ember először gondolja. Ha kíváncsi vagy, hogyan készül a zsályás-tofuricottás cannelloni, akkor ide kattintva látogass el Stőhr Gréta blogjára!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Ínycsiklandozó sütőtöklepény mentaszósszalhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131101-stohr-greta-greta-konyhaja-sutotoklepeny-mentaszosszal.htmlTáplálkozz egészségesen a munkahelyeden!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131028-eletmod-es-egeszseg-taplalkozz-egeszsegesen-a-munkahelyeden.htmlIsteni sütőtökös receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131025-sutotokos-receptek-sutotok-kremleves-sutotokos-koret-sutemeny.htmlMéregtelenítő csodavíz a téli zsírpárnák ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131024-stohr-greta-greta-konyhaja-teli-zsirparnastop-egy-meregtelenito-gyomberes-itallal.htmlValóban létezik génekben kódolt testalkat?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131016-a-genek-szerepe-a-dietaban-valoban-letezik-genekben-kodolt-testalkat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.