fogyás Dömsödi Gábor edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető állítja, annyi túlsúlya van, mintha mindig két és fél vödör vizet cipelne magával. Gábor hétvégenként túrázik a feleségével, alkalmanként 8-9 kilométert is megtesznek. Hiába nem eszik kenyeret és szénhidrátot, a fogyás sajnos nem indul be nála. Gábor vallott furcsa mániájáról is, ami igencsak megnehezíti azt is, hogy főzni kezdjen. 

Gyógyulás mínusz 110 fokon - lehetséges! http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131210-life-video-a-hidegterapia-jot-tesz-a-testnek-es-a-csontoknak.html Ez volt 2013 legtrendibb diétája - Te kipróbáltad? http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131221-a-paleo-dietat-kerestek-a-leggyakrabban-a-google-keresoben-2013-ban.html A biciklizés rabja lett a komikus http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131118-ez-zsir-eletmodpercek-scherer-peter-komikus-sokat-biciklizik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.