A lány, akinek fenekét még Rihanna is imádja

Jen Selter fenék Rihanna életmód felnőtt edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jen Selter büszke lehet magára: 1,3 millió követője van a legnagyobb képmegosztó oldalon, a rajongói között pedig ott van Rihanna is. Lássuk, ki is ez a lány.

A 20 éves New York-i lány rendszeresen posztol fotókat az edzéseiről, ezekért a képekért pedig odáig van a fél világ. Ennek minden bizonnyal Jen figyelemre méltó popsija az oka. A lány minden egyes fotóját átlagosan 80 ezer követője lájkolja, ami nem kevés, tekintve, hogy nem egy világsztárról van szó. Jen rajongói között még Rihanna is ott van - pedig a popsztár maga is igen nőies popsival rendelkezik.

Forrás: Instagram/Jen Selter

"Mostanában már nem járok nyilvános edzőterembe, mert mindig nagy lesz a felhajtás körülöttem. Úgy viszont nem szívesen edzek, hogy az emberek folyamatosan bámulnak" - vallja a lány, akinek érthető okokból nem az arcára kíváncsiak a követői. Jen az érettségi után többek között egy edzőterembe is dolgozott, ahol sokat tornázott, pláne, amikor rájött, hogyan tudja formálni a testét. 2012 márciusa óta van profilja a népszerű képmegosztó oldalon, az Instagramon. Amióta az edzéseiről tesz fel fotókat, rengeteg követője lett, ráadásul a rajongói imádják megosztani a fotóit. Nem kellett sok idő ahhoz sem, hogy a sportmárkák rátaláljanak: ahogy a követőinek száma elérte a 300.000-t, felkereste őt többek között a Nike, Lululemon és a New Balance is. Miss Selter így iskola helyett edzeget, a saját testét és termékeket népszerűsít, és több százezer embert inspirál a teljesítményével. Jen kedvencei a súlyzós edzések és természetesen a farizmokat erősítő gépek, emellett pedig rendszeresen jógázik.

Forrás: Instagram/Jen Selter

Jen edzéseiről természetesen videó is készült, íme egy kis összeállítás:

Persze sokakban felmerült, hogy a fiatal lány csak a plasztikai sebészek ügyes munkájának köszönheti eszméletlen popsiját. Jen azonban azt mondja, szó sincs műtétről, az egyetlen plaszikai beavatkozás, amint részt vett, az még egy orrműtét volt tinédzserkorában. "Minden vágyam, hogy azzal, amit csinálok, motiváljam és inspiráljam az embereket. Kemény munkával és kitartással bárki elérheti azt, amit én" - vallja Jen Selter.

Így lesz még kerekebb a popsid:

Nagy Amarilla, az Ez zsír! aerobikoktatója korábban már bemutatta kedvenc, otthon is elvégezhető farizomgyakorlatait. Ha te is tökéletes popsira vágysz, akkor nem árt már ma elkezdened az edzést - ehhez ide kattintva találsz egy kis segítséget.

Akarjuk Jessica Biel tökéletes lábait!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131119-mozgas-es-sport-igy-lesznek-olyan-formas-combjaid-mint.htmlVastagok a combjaim - Mit sportoljak?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131105-szakertoi-level-nagy-amarilla-a-lifehu-es-az-ez-zsir.htmlRúdtáncbajnok lett a csinos jogászlányhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131028-jogasz-lett-bronzermes-a-rudtanc-bajnoksagon-dr-korona-petra-sikere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.