Kínos fotók! Egy másik férfivel csalta meleg barátja a népszerű műsorvezetőt

Anderson Cooper csókolózás homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anderson Cooper amerikai tévés magánélete válságba került: kedvesét egy másik férfival fotózták le félreérthetetlen helyzetben.

A népszerű amerikai újságíró és tévés Anderson Cooper évek óta együtt van kedvesével, Ben Maisanival, és korábban már a házasság is szóba került közöttük. Benről azonban nem olyan régen igen kínos képek készültek: egy titokzatos férfival, csókolózás közben fotózták le egy New York-i parkban. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anderson Cooper

Pedig pár hete még arról volt szó, hogy a két férfi oltár elé áll. A 45 éves Cooper egyébként csak nemrég vállalta fel nyíltan a homoszexualitását, annak ellenére, hogy tévés berkekben nyílt titok volt, hogy a férfiakhoz vonzódik. "Valójában meleg vagyok, mindig az voltam, mindig az leszek - ennél boldogabb már nem is lehetnék" - nyilatkozta nemrég Cooper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.