Vibrátor a Trónok harca tiszteletére: fotó (18+)

szexjáték vibrátor Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolkodtál már azon, hogy a kedvenc mese és/vagy filmhőseidet bevidd az ágyadba? Ha eddig nem tetted, most segítünk...

Létezik egy cég, Geeky Sex Toys néven, ami kifejezetten extrém szexuális segédeszközök forgalmazására szakosodott. Olyan mesesorozatokból választhatsz magadnak vibrátort vagy análdugót, mint a Pokémon vagy a Sailor Moon, de akár Batmanes vagy Pókemberes játékszert is választhatsz.

De ha valaki komolyabb sztorira vágyik, az magával viheti a Trónok harca kardját is. Valószínűleg ez a termék az egyik legedveltebb, amivel már csak a Star Warsból jövő fénykardok tudnak versenybe szállni.

Ready for day 3 of SEXPO! Come and get your light up laser dildos! #lasersword #startoys #sexpo

For the Naughty Nerd (@geeky_sex_toys) által megosztott bejegyzés,

Csiklókaros vibrátort teszteltünk (18+)

A LELO jóvoltából most mi is belekóstolhattunk a prémiumminőség és az innováció azon elegyébe, amely a gyártó segédeszközeit jellemzi immáron több mint egy évtizede. Lássuk hát, hogyan teljesít a minden elemében prémium „Ina Wave" vibrátor a gyakorlatban! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.