Bódi Sylvi elárulta, hogyan tartja fenn a belső egyensúlyt

bódi sylvi
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
önszeretet Bódi Szilvia egyensúly harmónia
Bódi Sylvi sok más nőtársához hasonlóan azt vallja, hogyha egy nő rendben van önmagával, akkor az kifelé is sugárzik. Az egykori modell rengeteget tesz azért nap mint nap, hogy megőrizze a belső harmóniáját.

Bódi Sylvi és más hírességek egy szépségközpont megnyitóján beszélgettek a külső és belsős szépségről Kánya Katával és Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyásszal.

Sok év munkája a belső harmóniám. Az elmúlt évtizedekben sokat dolgoztam azon, hogy szeressem és elfogadjam magamat. Ez az egyik kulcsa annak, hogy másokat is szeretni tudjunk” – árulta el Sylvi, hozzátéve, sokat tesz azért is, hogy ez a harmónia látható legyen. „Ehhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű alvás és folyadékbevitel, sok mozgás, minőségi kozmetikumok, illetve sok táplálékkiegészítőt szedek, van egy egész fiókom, amiben ezeket tartom. Odafigyelek az étkezésre, speciális étrend szerint táplálkozom 18 éves korom óta.”

Sylvi mellett Nagy Adri énekesnő is mesélt tapasztalatairól. 

 Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

Amikor az ember fiatalabb, talán jobban ad a külsőségekre, és nem figyel arra, hogy mennyire balanszban kell lennie a külső-belső dolgoknak. Ahogy Kánya Kata is elmondta a beszélgetésünkben, azoknak a nőknek, akik rendben vannak önmagukkal, elképesztő kisugárzásuk van. Aki szeretne szép lenni, kezdje a belső munkálatokkal, egy kis önbizalomtréninggel. Kiül egy nő arcára, legyőzhetetlen, aki magabiztos”

 – fogalmazott Nagy Adri. „Az én szépséghez való kapcsolatomat a nagymamán inspirálta, a női ideált tőle és édesanyámtól kaptam. Rengeteg olyam tippet adott már kislánykoromban, amiket a mai napig hasznosítok, akár az alvás, akár a bőrápolás területén.”

Nekünk nőknek nagyon sok szerepkörben kell a mindennapok kihívásainak megfelelnünk, ezért különösen fontos, hogy tudjunk feltöltődni. Lehet ez egy hobbi, a család vagy munkahelyi siker. Fontos, hogy olyan helyet találjunk ehhez, ahol az énidő minőségi tartalommal telik meg és önmagunkat helyezhetjük a fókuszba” – mondta el Dr. Kriston Renáta.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.