Alba hercegnő Katalin hercegnő galéria népszerűség 2011 toplista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az év vége, és úgy gondoltuk, összeszedjük nektek azokat az anyagokat, amelyeket idén a legtöbben néztetek. Íme 2011 legnépszerűbb galériái a Life.hu-ról!

Az elmúlt év egyik legjobban várt eseménye Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője volt, amiről mi sem maradhattunk le, percről percre követtük az eseményeket és ezt képeken is megmutattuk nektek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre az esküvői galériáért!


Ennél is népszerűbb volt Katalin hercegnő menyasszonyi ruhája, amin nem is csodálkozunk, mi is többször végignéztük a ruha minden kis részletét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A képre kattintva te is alaposan megnézheted Kate ruháját!


És most lássuk az év legcsúnyább menyasszonyát! Ezt a címet a 85 éves Cayetana Fitz-James Stuartnak, Alba hercegnőjének sikerült elnyernie, akit a nála 24 évvel fiatalabb Alfonso Diez vezetett oltárhoz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Érdemes megnézni, hogy perdült táncra a hercegnő az örömtől! Katt a képre!


Következzen egy hihetetlen fogyás. Kirstie Alley nagyon sokáig küzdött túlsúlyával, de idén végre sikerült remek formába hoznia magát egy népszerű táncos show segítségével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg Kirstie küzdelmét a kilókkal! Kattints a képre!


Sajnos idén is elvesztett a világ egy nagyon tehetséges énekest, ő Amy Winehouse, 27 éves korában hunyt el.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amy élete képgalériánkban. Kattints a képre!


Idén se volt hiány gyönyörű női testekből. Sok híres modell és sztár mutatta meg bájait. Mi most a Mihalik Enikőről készült szexi fotósorozatot ajánljuk nektek!

www.chantelle.com
www.chantelle.com

Kattints a képre a többi képért!


Meztelenkedni nemcsak a hírességek szeretnek, hanem az újdonsült médiasztárok is. Rengetegen voltatok kíváncsiak a ValóVilág szereplőinek kendőzetlen idomaira is!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kattints a képre a többi meztelen képért! (+18)


Jöjjön egy kis múltidézés. A népszerű műsorvezető, Ördög Nóra gyerekkori képeit nagyon sokan néztétek meg. Ha esetleg még nem láttad, most bepótolhatod!

Forrás: Ördög Nóra, Nánási Pál
Forrás: Ördög Nóra, Nánási Pál

Kattints a képre a galériáért!


Ha már Ördög Nóra, akkor nézzük meg férje, Nánási Pál munkáit is.Idén indítottuk el átalakító sorozatunkat a népszerű fotográfussal és csapatával, amelyben hétköznapi hölgyeket varázsoltak át gyönyörű és szexi nőkké. Mi most Nóra átalakulását ajánljuk nektek, de ha kíváncsiak vagytok az összes átalakításra, kattints ide az Átalakítunk! rovatunkra.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg Nóra átalakulását galériánkban! Kattints a képre!


És most jöjjön egy-két fotográfusi bravúr. Elsőként egy hihetetlen képválogatást ajánlunk, amelyen a képek megmozdulnak.


Még több csodálatos kép galériánkban! Kattints a képre!


Izgalmas fotók következnek, Andrei Razumovsky fotós meztelen modellekre különleges technika segítségével tejből készült ruhákat adott, azaz fröcskölt!


Még több izgalmas kép galériánkban! Kattints a képre! (+18)


És most játsszunk el a gondolattal, mi lenne ha Leonardo DiCaprio és Marilyn Monroe egy párt alkotna. A következő képeken olyan sztárpárokat hoztak össze, akik a valóságban soha nem találkozhattak volna.


Nézd meg a többi párosítást is! Kattints a képre!


Végül, amire büszkék vagyunk. A Life.hu megható fotósorozatot készített, két vak kislány reggelét kísérte végig otthonuktól egészen az iskoláig.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Nézd meg, hogyan készülődött Melitta és Debóra a suliba. Kattints a képre!


Szintén egy szívmelengető képsorozat készült Lacikáról, a szívátültetett kisfiúról, akit nemrégen családjánál látogatott meg a Life.hu.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Nézd meg Lacikát otthonában. Kattints a képre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.