Háromszorosára hízott a 32 éves énekesnő - Fotókon akkor és most

fogyás Fotókon akkor és most Jessica Simpson időmúlás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma 32 éves Jessica Simpson igen sokat változott az elmúlt évtizedben - nem éppen előnyére.

Jessica énekesnőként tűnt fel még 1999-ben, 19 éves korában. Ahogy egyre híresebb lett, kilóinak száma is egyre gyarapodott, az utóbbi években pedig nem karrierje, hanem nevetséges filmszerepei és fogyókúrás próbálkozásai miatt került a lapok címoldalára. Jessica álma tavaly teljesült: állapotos lett, idén pedig világra hozta első gyermekét. A terhesség sajnos nyomot hagyott rajta: feneke háromszor akkora lett, mint amilyen a karrierje kezdetén volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Jessica Simpson megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-jessica-simpson-megmutatta-tunderi-kislanyat.htmlHatalmasra hízott a terhesség alatt: alig várja, hogy visszakapja a testét Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120328-hatalmasra-hizott-a-terhesseg-alatt-alig-varja-hogy-visszakapja-a.htmlElőbb durran ki, minthogy szülne: Jessica Simpson hatalmasra dagadthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120228-elobb-durran-ki-minthogy-szulne-jessica-simpson-hatalmasra-dagadt.htmlDrasztikus váltásra készül Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/szepulj/20110906-drasztikus-valtasra-keszul-jessica-simpson.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.