Fotókon akkor és most sportoló vízilabda London Kásás Tamás olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli harminchatodik születésnapját a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kásás Tamás.

Tamás már hatévesen vízilabdázott. Édesapja, Kásás Zoltán is ezt a sportot űzte, így nem is volt kérdés, merre visz majd a már fiatalon is nagyon tehetséges Tamás útja. Tizenhét évesen Európa-bajnokságot nyert, és tagja volt a felnőtt válogatott keretnek. 1996-ban az atlantai olimpián a magyar válogatottal a 4. helyet szerezte meg, 2000-ben, 2004-ben és 2008-ban pedig olimpiát nyert. Kásás Tamás néhány nap múlva Londonban is ott lesz az olimpián, ami önmagában is bravúros teljesítmény. Reméljük, ismét a dobogó legfelső fokára állhat fel a csapat!

MTI
MTI

Kásás 2004-ben, a Pekingi olimpia előtt és idén júliusban

MTI
MTI

Nem tudta megállítani az időt Harrison Ford - Fotókon akkor és most a 70 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120710-fotokon-akkor-es-most-harrison-ford.htmlA nők kedvencéből nevetséges figura lett David Hasselhoffhttp://www.life.hu/life/galeria/20120716-fotokon-akkor-es-most-david-hasselhoff.htmlCserfes "szomszédlányból" igazi díva lett - Akkor és most Liptai Claudiahttp://www.life.hu/life/galeria/20120712-fotokon-akkor-es-most-liptai-claudia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.