Átlagos latin szépségből 14 év alatt ragyogó díva lett - Fotókon akkor és most Jennifer Lopez

Fotókon akkor és most énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 24-én ünnepli negyvenharmadik születésnapját Jennifer Lopez.

Jennifer New York Bronx kerületében született, mely közttudottan egy igen durva környék. Már fiatalon hozzászokott ahhoz, hogy nem tündérmese az élet, és mindenért kőkeményen meg kell dolgoznia. 19 évesen, 1988-ban beiratkozott egy New York-i tánciskolába, mert ez volt az a dolog, amit egyszerűen imádott. Öt év múlva szerepet kapott Janet Jackson egyik videoklipjében, és a világ körüli turnén is ott táncolhatott a sztár mellett. Miss Lopez első önálló albuma 1998-ban jelent meg, és rekordbesességel vált imádott énekesnővé. Jennifer fiatal kora óta a színészet felé is kacsintgatott: eljátszhatta a fiatalon meggyilkolt Serena Quintanilla énekesnőt, amiért Golden Globe díjra is jelölték. Jennifer számos férjjel, híres és fiatal szeretőkkel és két gyermekkel a háta mögött is pompásan fest - még negyvenhárom évesen is igazi partihercegnő, az alakja pedig kifogástalan. Vajon mi a titka?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Lopez 1998-ban és 2012-ben

Íme Jennifer Serena bőrében:

Félszeg kisfiúból a világ egyik leggazdagabb fiatalja lett Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/life/galeria/20120720-fotokon-akkor-es-most-daniel-radcliffe.htmlNem tudta megállítani az időt Harrison Ford - Fotókon akkor és most a 70 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120710-fotokon-akkor-es-most-harrison-ford.htmlA nők kedvencéből nevetséges figura lett David Hasselhoffhttp://www.life.hu/life/galeria/20120716-fotokon-akkor-es-most-david-hasselhoff.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.