Természetes szépségből tökéletes hollywoodi színésznő lett Kate Beckinsale

modell vámpír Kate Beckinsale Fotókon akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli harminckilencedik születésnapját Kate Beckinsale angol színésznő.

Kate igazi színészcsaládból származik - fiatalon elhunyt édesapja brit televíziós produkciókban szerepelt, és édesanyja is színpadon játszott. Kate kezdetben a szépségét használta a karrierépítésben és modellmunkákat vállalt, de hamar rájött, hogy a színészet nagyobb és izgalmasabb falat számára. Apró szerepek után Kenneth Branagh-nak feltűnt a tehetsége, ezért szerepet osztott rá a Sok hűhó semmiért című filmben. A világhírt azonban a Pearl Harbour című romantikus moziban nyújtott alakítása hozta meg számára.

AFP
AFP

1993-ban a Sok hűhő semmiért c. filmben és 2012-ben

Nem kérdés, hogy Kate Beckinsale igazi, természetes szépség, de Hollywood mindig is a tökéleteset kereste. Éppen ezért neki is át kellett esnie némi korrekción. A hírek szerint az orrát műttette fitosabbá és nagy valószínűséggel az ajkait is feltöltette kicsit, de szerencsére ezek a finom korrekciók csak még inkább kiemelték a szépségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.