Ez az édes, tejfölszőke kislány volt a ma 39 éves Ullmann Mónika - Fotók akkor és most

gyereksztár Fotókon akkor és most Barátok közt Szomszédok Ullmann Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli harminckilencedik születésnapját Ullmann Mónika színésznő.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Mónika igazi művészcsaládba született: apja zeneszerző, testvére pedig színész. 1976-tól ő is gyermekszínészként játszott több gyermekfilmben, 1981-ben pedig mindössze nyolcéves volt, amikor a Moncsicsi című dalt, a kor gyerekslágerét énekelte. 1991-ben végzett az Állami Balettintézetben, és 1994 óta játszik színpadon. 1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskola színész szakán. Szerepelt a Szomszédok című teleregényben és a Barátok köztben is. Első férje Miller Zoltán színész. Mónika a mai napig pompásan fest, de magánéletéről igen keveset hallani.

Hatvanöt évesen is vonzó a világhírű testépítő, Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/life/galeria/20120727-fotokon-akkor-es-most-arnold-schwarzenegger.htmlHol van már a szívtipró? Egyre borzalmasabb Mickey Rourke külsejehttp://www.life.hu/life/galeria/20120727-fotokon-akkor-es-most-mickey-rourke.htmlTermészetes szépségből tökéletes hollywoodi színésznő lett Kate Beckinsalehttp://www.life.hu/life/galeria/20120725-fotokon-akkor-es-most-kate-beckinsale.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.