Sosem ismernél rá! Így nézett ki negyven éve a tehetségkutató zsűritagja

Somló Tamás Fotókon akkor és most LGT
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget változott évtizedek alatt Somló Tamás, a The Voice leendő Mestere.

A hatvanöt éves Somló a Locomotiv GT énekeseként hatalmas népszerűségre tett szert. Egy 1973-as felvételen még harcsabajusszal, óriási hajkoronával énekli a Ringasd el magad! című slágert. Az élet azonban nagyon fordult vele, hiszen hamarosan az ország legújabb tehetségkutatójának, a The Voice-nak lesz az egyik Mestere.

MTI
MTI

Somló a jubileumi 20. Sziget Fesztiválon

Bájos szőkeségből ráncos plasztikszörny lett Melanie Griffithhttp://www.life.hu/life/galeria/20120807-fotokon-akkor-es-most-melanie-griffith.htmlMég mindig elképesztően szexi a 46 éves szupermodellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120806-szepulj-cindy-crawford-szupermodell-szexi-fotokon-pozol-a-tatler-magazin.htmlLess be Vágó Réka gardróbjába!http://www.life.hu/life/galeria/20120807-sztargardrob-kedvenc-ruha-cipo-taska-vago-reka-cipotervezo-trendi.htmlSokkal gyönyörűbb, mint tíz éve! - Szépsége teljében van a 37 éves színésznőhttp://www.life.hu/life/galeria/20120806-fotokon-akkor-es-most-charlize-theron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.