Döbbenetes, mennyire nem öregszik! - Így nézett ki évtizedekkel ezelőtt az 55 éves világsztár

műtét plasztikai beavatkozás Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli ötvennegyedik születésnapját Madonna.

Madonna az utóbbi években átesett pár szépészeti beavatkozáson, de a teste még mindig irigylésre méltó. A világsztár nem akar megöregedni, ez nyilvánvaló, de miért is tenné, ha így is milliók imádják világszerte. Dinamizmusát és kitartását bármely fiatal megirigyelheti, Madonna pedig tesz a világra. Fiatal fiúkkal veszi körbe magát, akkor és ott villant mellet vagy popsit, ahol akar, és nem átall nyíltan beszélni a szexről sem. Ha Madonna nem lenne, ki kéne találni!

AFP
AFP


/1208/Madon201281694115

Szűcs Judit dögösebb, mint harminc évehttp://www.life.hu/life/galeria/20120814-fotokon-akkor-es-most-szucs-judit-enekesno.htmlSosem ismernél rá! Így nézett ki negyven éve a tehetségkutató zsűritagjahttp://www.life.hu/life/galeria/20120807-fotokon-akkor-es-most-somlo-tamas-enekes-a-the-voice.htmlMég mindig elképesztően szexi a 46 éves szupermodellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120806-szepulj-cindy-crawford-szupermodell-szexi-fotokon-pozol-a-tatler-magazin.htmlMihalik Enikő megtépte a híres divatfotósthttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-a-szexi-mihalik-eniko-es-terry-richardson-divatfotos-pikans-fotosorozata.htmlPisze orrú, cuki kisfiú volt a tehetségkutató zsűritagja - Fotókon a ma 42 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotok-akkor-es-most-mester-tamas.htmlIlyen volt rövid hajjal a Barátok közt egykori szereplője - Fotókon a ma 29 éves szépséghttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotokon-akkor-es-most-dukai-regina-modell-es-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.