Rá sem ismernél! Lányos kisfiúból ötvenes szívtipró lett Sean Penn

szívtipró Sean Penn Fotókon akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sean Penn nemrég töltötte be az ötvenkettedik életévét. Meg kell hagyni, a színész rengeteget változott az utóbbi harminc évben.

A napokban előkerült egy fotó 1975-ből. A képen Sean Penn mindössze tizenöt éves, és a gimnázium kilencedik osztályába járt. Hosszú, szöszi haj és lányos arcocska jellemezte akkor azt az embert, aki évekkel később Hollywood egyik legnagyobb szívtiprója lett. Huszonöt évesen, 1985-ben feleségül vette a popkirálynőt, Madonnát. Házasságuk igazi pokol volt, a színész a válás után Robin Wright oldalán találta meg a boldogságot. 2007-ben ők is elváltak, azóta pedig a színész ismét igazi csábító. Legutóbbi hódítása a nála huszonnégy évvel fiatalabb Scarlett Johansson volt, erről bővebben itt olvashatsz.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

Sean 1974-ben szerepelt A farm, ahol élünk című sorozat néhány epizódjában, mivel édesapja volt a rendező. A fiatal, magas, szőke Sean kockás inget visel a filmben. Nézd meg a videót! Felismered?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.