Rengeteget változott a Jóban Rosszban sztárja - Dögös, szőke bombázó volt

Jóban Rosszban ápolónő Fotókon akkor és most Kisváros (sorozat) Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli negyvenegyedik születésnapját Cseke Katinka, a Jóban Rosszban színésznője.

A magyar színésznő hazai játékfilmekben is szerepelt, de legtöbbször a tévéképernyőkön láthattuk. 1998-2001 között a Kisváros című sorozatban alakított ápolónőt, 2005 óta pedig a Jóban Rosszban csapatát erősíti. Katinka a kilencvenes évek végén jó néhány kilóval kevesebb volt, mint mostanában, és még ápolónőként is nagyon dögösen festett.

Nézd meg Katinkát a Kisváros egyik epizódjában - az ő jelenete 2:31 percnél kezdődik.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Megmutatta szexi idomait a híres modellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120910-megmutatta-szexi-idomait-elisabetta-canalis-modell.htmlÍgy nézett ki 23 évesen a párját kereső magyar celeb, Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-delhusa-gjon.htmlMozisztár lett a Barátok közt egykori szívtiprójábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-hujber-ferenc-szinesz.htmlRá sem ismernél! Lányos kisfiúból ötvenes szívtipró lett Sean Pennhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-sean-penn.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.