Meseszép kislány volt a dögös nyuszilány - Mára eltűnt a süllyesztőben az egykori szexbomba

színésznő Fotókon akkor és most vetkőzés Baywatch Erika Eleniak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli negyvenharmadik születésnapját a Baywatch-sorozat sztárja, Erika Eleniak.

A német, ukrán és észt felmenőkkel büszkélkedő Erika Eleniak először tizenhárom évesen, az E.T.-ben tűnt fel. A szőkeség már húszévesen a nyuszis magazin címlapján pózolhatott, és még abban az évben ő kapta meg a Baywatch dögös szőkesége, Shauni McClain szerepét. Erika képtelen volt kitörni ebből a karakterből, így néhány mozifilm után már csak kisebb munkákra vagy tévés epizódszerepekre hívták. 2010-ben a Született feleségek egyik epizódjában is feltűnt. Pár éve volt egy vetélése, de újra állapotos lett, és 2006-ben megszületett kislánya, Indyanna.

www.erikaeleniaksofficialsite.com
www.erikaeleniaksofficialsite.com

Íme Erika az E.T.-ben - ő a piros szoknyát és kék, kockás inget viselő szőke kislány:

Kíváncsi vagy Erika meztelen fotóira? A hétfő esti LifeNight-ban megnézheted őket!




Átalakítunk! Bombanőt varázsoltak Mónikábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120911-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-bombanot-varazsoltak-monikabol.htmlMegmutatta szexi idomait a híres modellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120910-megmutatta-szexi-idomait-elisabetta-canalis-modell.htmlÍgy nézett ki 23 évesen a párját kereső magyar celeb, Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-delhusa-gjon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.