Fotókon akkor és most Julio Iglesias énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli hatvankilencedik születésnapját a spanyol énekes, Julio Iglesias.

Julio Iglesias 1969 óta meg sem áll, és még közel a hetvenhez sem tervezi a visszavonulást. A negyven évvel ezelőtti szívtipró mára természetesen megöregedett, de még mindig imádja a szép nőket és a közönség rajongását. Külsejére nagyon odafigyel, védjegye a csokibarna bőre és a vakítóan fehér mosolya, amihez a rendszeres szépészeti kezelések is kellenek. De elnézzük neki, mert képtelen elszakadni a rajongóktól, és jókat mosolygunk azon, hogy még mindig fiatal csábítónak hiszi magát.

AFP
AFP

Megmutatta szexi idomait a híres modellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120910-megmutatta-szexi-idomait-elisabetta-canalis-modell.htmlÍgy nézett ki 23 évesen a párját kereső magyar celeb, Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-delhusa-gjon.htmlMozisztár lett a Barátok közt egykori szívtiprójábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-hujber-ferenc-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.