Roberto Benigni színész Fotókon akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma lett hatvanéves a zseniális Oscar-díjas olasz színész, Roberto Benigni.

Roberto fiatalos külseje és karaktere miatt szinte alig hisszük el, hogy Az élet szép című film sztárja már betöltötte a hatvanat. Roberto nem sokat változott az évek alatt -1986-ban, huszonhat évvel ezelőtt is szinte ugyanígy festett a világsztár. Vajon a humor és a jókedv tartja fiatalon a színészt, netán ő tényleg tudja az örök fiatalság titkát?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Íme egy részlet Az élet szép című filmből:

Íme a sztár idén, egy interjúban:

A legszexibb egyenruhásokhttp://www.life.hu/life/galeria/20121008-a-legszexibb-egyenruhasok.htmlSztárok bugyiban - A filmtörténet legszexisebb fehérneműs jeleneteihttp://www.life.hu/life/galeria/20121021-sztarok-szexi-fehernemuben-a-filmvasznon.htmlKristen Stewart luxusháza Los Angelesbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20121018-kristen-stewart-szineszno-uj-luxushaza-los-angelesben.htmlVagány volt, szexis és dögös: így festett az imádott magyar énekesnő a |80-as évek közepénhttp://www.life.hu/life/galeria/20121016-fotokon-akkor-es-most-csepregi-eva.htmlSztárok, akik drasztikusan megváltoztak egy filmszerep kedvéérthttp://www.life.hu/life/galeria/20121018-sztarok-akik-drasztikusan-megvaltoztattak-a-sulyukat-egy-filmszerep-miatt-matthew.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.