szívtipró színész Fotókon akkor és most világsztár Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli harmincnyolcadik születésnapját Leonardo DiCaprio.

Leonardo már tizenévesen is sikert sikerre halmozott: először az Ez a fiúk sorsa és a Gilbert Grape című filmekben figyeltünk fel a tehetségére. A Titanic hatalmas sikere után fennállt a veszélye annak, hogy egy lesz a hollywoodi ostoba, fiatal szívtiprók közül. Szerencsére nem így lett. Leo rengeteg igényes, izgalmas filmszerepével bizonyította, hogy helye van a legjobbak között. A sztár köztudottan imádja a gyönyörű nőket, és sorra hódítja meg a Victoria's Secret-modelleket. Még nem állapodott meg, így nem egyszer felröppent a hír, hogy a férfiakhoz vonzódik. Ki hisz a pletykáknak, ki nem, ez Leót hidegen hagyja: helyette folytatja a csajozást és mind a mai napig lelkes környezetvédőként is tevékenykedik.

Leo már fiatalon is igen sármos volt:

Hamarosan pedig a jelmezekben igen erős A nagy Gatsby főhőseként láthatjuk:

Dögös, szexi fotókon a TV2 sztárja (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121018-szexi-fotokon-lathato-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje.htmlPisze orrú, cuki kisfiú volt a tehetségkutató zsűritagja - Fotókon a ma 42 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotok-akkor-es-most-mester-tamas.htmlIlyen volt rövid hajjal a Barátok közt egykori szereplője - Fotókon a ma 29 éves szépséghttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotokon-akkor-es-most-dukai-regina-modell-es-enekesno.htmlÁtlagos latin szépségből 14 év alatt ragyogó díva lett - Fotókon akkor és most Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/life/galeria/20120724-fotokon-akkor-es-most-jennifer-lopez.htmlJelentéktelen fiatal nőből plasztikhercegnő lett - Fotókon akkor és most Donatella Versacehttp://www.life.hu/life/galeria/20120718-fotokon-akkor-es-most-donatella-versace.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.