Jennie Garth válás Fotókon akkor és most Peter Facinelli LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli harminckilencedik születésnapját az Alkonyat vega vámpírja, Peter Facinelli.

Peter olasz emigránsok gyermekeként jött a világra. Tizennyolc évesen kezdte a tévés pályafutását, de főképp az Alkonyattal ismerte meg arcát a világ. 1996-ban ismerkedett meg a feleségével, Jennie Garth-tal, akivel tizenegy év házasság után mostanában adták be a válókeresetet. Peter új kedveseegy huszonnyolc éves színésznő, Jamie Alexander. A színész az Alkonyat után sem fog unatkozni -a rajongók imádják a szexi, sármos háromgyermekes apukát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Íme néhány fotó a színész családi albumából:

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!

Átalakítunk! Szexi nőt varázsoltak Bettinábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20121120-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-stylist-szexi-not.htmlGyönyörűek és tehetségesek: 7 elismert színésznőhttp://www.life.hu/life/galeria/20121120-gyonyoru-hollywoodi-szinesznoket-fotoztak-az-oscardij-elott.htmlFehérneműben pózol a milliárdos lányahttp://www.life.hu/life/galeria/20121119-fehernemuben-pozol-a-milliardos-szexi-lanya-tamara-ecclestone.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.