Fotókon akkor és most mentor tehetségkutató Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli harmincegyedik születésnapját Britney Spears.

Britney Spears már tizenévesen világsztár volt, később azonban ez okozott neki nehézségeket. Labilis idegállapot, viharos románcok, szülések és elhanyagolt gyerekek, válások és rengeteg családi cirkusz kísérte Britney húszes éveit. Könnyen tönkretehette volna őt a hírnév, ő azonban kitombolta magát, kopaszra borotváltatta a fejét, majd visszavonult, hogy minden a helyére kerülhessen benne. Ma már boldog párkapcsolatban él, szépen neveli fiait, és ismét nagyon sikeres. A Scream & Shout című legújabb száma slágernek ígérkezik, idén pedig az a megtiszteltetés érte, hogy egy lehet az amerikai X-Factor mentorai között.

Forrás: AFP; Northfoto
Forrás: AFP; Northfoto

Britney Spears, Justin Timberlake és Christina Aguilera már évtizedek óta ismerik egymást:

1999-ben már mindenki tudta, ki is a fiatal Britney:

Britney legfrissebb dala will.i.am-mel:

Dögös, szexi fotókon a TV2 sztárja (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121018-szexi-fotokon-lathato-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje.htmlPisze orrú, cuki kisfiú volt a tehetségkutató zsűritagja - Fotókon a ma 42 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotok-akkor-es-most-mester-tamas.htmlIlyen volt rövid hajjal a Barátok közt egykori szereplője - Fotókon a ma 29 éves szépséghttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotokon-akkor-es-most-dukai-regina-modell-es-enekesno.htmlÁtlagos latin szépségből 14 év alatt ragyogó díva lett - Fotókon akkor és most Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/life/galeria/20120724-fotokon-akkor-es-most-jennifer-lopez.htmlJelentéktelen fiatal nőből plasztikhercegnő lett - Fotókon akkor és most Donatella Versacehttp://www.life.hu/life/galeria/20120718-fotokon-akkor-es-most-donatella-versace.htmlNem tudta megállítani az időt Harrison Ford - Fotókon akkor és most a 70 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120710-fotokon-akkor-es-most-harrison-ford.htmlHáromszorosára hízott a 32 éves énekesnő - Fotókon akkor és mosthttp://www.life.hu/life/galeria/20120709-ilyen-volt-ilyen-lett-jessica-simpson.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.