Fotókon akkor és most énekesnő Zsédenyi Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli harmincnyolcadik születésnapját Zsédenyi Adrienn.

Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda ma az egyik legszebb és legstílusosabb magyar művésznő. Adrienn évekig a Cotton Club Singers nevű együttesben énekelt, 2001-ben azonban szólókarrierbe kezdett. Azóta sikert sikerre halmoz, stílusa pedig jobb, mint valaha: az énekesnő mindig csinos, nőies és elegáns - igazi nő lett az elmúlt évtized alatt.

Zséda egyszerű, fiatal nőként dalolt az együttesben:

Így fest Zséda jó néhány évvel később, szexi popistennőként:

Félmeztelen fotókon az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20121207-felmeztelen-fotokon-az-alkonyat-sztarja-kellan-lutz-szinesz.htmlDögös, szexi fotókon a TV2 sztárja (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121018-szexi-fotokon-lathato-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje.htmlPisze orrú, cuki kisfiú volt a tehetségkutató zsűritagja - Fotókon a ma 42 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotok-akkor-es-most-mester-tamas.htmlIlyen volt rövid hajjal a Barátok közt egykori szereplője - Fotókon a ma 29 éves szépséghttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotokon-akkor-es-most-dukai-regina-modell-es-enekesno.htmlÁtlagos latin szépségből 14 év alatt ragyogó díva lett - Fotókon akkor és most Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/life/galeria/20120724-fotokon-akkor-es-most-jennifer-lopez.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.