Ashton Kutcher Mila Kunis színész Fotókon akkor és most LifeNight Demi Moore sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új párjával ünnepli harmincötödik születésnapját a szexi Ashton Kutcher színész.

Ashton sokat köszönhet igen előnyös külsejének: ír-amerikai, indián és cseh vér is csörgedezik az ereiben. A sztár fiatal korában nem élt éppen jó körülmények között, tizenévesen azonban felfigyelt rá egy modellügynökség, és pillanatok alatt Párizsban találta magát. Modellkedett a Calvin Klein-nek és a Versace-nak is, de a szíve mindig a színészmesterséghez húzta. Úgy tűnik, a kezdeti cukormázas komédiák és az idióta vígjátékok után komoly feladatokat is kap: ő játssza például Steve Jobs-t a férfiról készülő életrajzi filmben. A magánélete mostanában nagyobb port kavart, mint az alakításai: hat év után 2011 végén elhagyta a nála tizenhat évvel idősebb Demi Moore-t, aki azóta sem heverte ki tönkrement házasságát. A színésznek azóta egyre komolyabb a kapcsolata Mila Kunis színésznővel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elkelt a sztárvilág imádott agglegényehttp://www.life.hu/life/galeria/20130122-fotokon-akkor-es-most-justin-timberlake-zenesz-szinesz-igy-nezett.htmlAmikor a nők odáig voltak Tom Selleck-érthttp://www.life.hu/life/galeria/20130122-fotokon-akkor-es-msot-tom-selleck-szinesz-a-magnum-cimu.htmlCsinos fiatal nő volt az imádott műsorvezetőhttp://www.life.hu/life/galeria/20130122-fotokon-akkor-es-most-ellen-degeneres.htmlA kultuszteremtő James Deanhttp://www.life.hu/life/galeria/20130121-james-dean-hollywoodi-szinesz-elete-kepekben-aki-fiatalon-tragikus-autobalesetben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.